reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska mierzyl bardzo dlugo i dokladnie, okolo 20 minut. Opisu nie dostalam, powiedzial, ze wszystko ok a po wynikach krwi i wizycie u genetyka bedzie wiadomo czy robic amniopunkcje. Dostalismy 4 zdjecia. O pecherz nie pytal ale mialam na pol wypelniony. O plci nawet nie pomyslalam, nie to bylo dla mnie najwazniejsze ;)

Genna jak po tatusiu to bedzie kawal chlopa lub baby ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha Kasik właściwie i racja , ktoś cos Kiedyś do mnie i mojego M
Powiedział , a dokładniej do mojego M , zmajstrowales to teraz masz, reklamacji nie ma a ja sobie pomyślałam W duchu .... Ze
Zmajstrowal to właściwie lekarz haha i jak cos reklamacje do niego zgłoszę :)

Ostatnia edycja:
WRZESIEŃ:

26.09.2014 Magda, echo serca

27.09.2014 Marikka wysoki przyrost bety
29.09.2014 Nika wizyta u immunologa
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Medalikara wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
02.10.2014 Kotuska USG prenatalne
02.10.2014 Marikka wizyta
03.10.2014 Olusia badania prenatalne
03.10.2014 Madziula 87 wizyta przed crio
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
08.10.2014 Medalikara prenatalne
08.10.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
08.10.2014 Kasik wizyta u genetyka
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta
09.10.2014 Hania wizyta
15.10.2014 Agaawa USG połówkowe
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
27.10.2014 Syllka badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Genna, fajny tekst z tą reklamacja ;)
Mój mąż w zeszłym tygodniu od kolegi z pracy usłyszał "kuzwa żeś swojej babie dziecko zrobił". Albo jeszcze inny tekst "teraz jak rozgrzebałeś to jedno po drugim będzie szło" stwierdził kolega co ma 3 dzieci ;)

Cześć Dziewczyny !

Madzia, kciuki za echo serduszka !

Genna, widziałam czworaczki TV. Aż mi sie łezka zakręciła. A powiedz mi jak to sie stało że się czwórka urodziła? Oni mieli in vito i zarodki sie podzieliły czy jak?

Kasik, jak by mąż chciał reklamacje składać to do embriologa, bo to on złapał konkretnego plemnika. Hahaha dobry temat reklamacji.... myśle że nasi mężowie nie odważyli by się nawet pomysleć o tym ;-)

reklama
Dziewczyny a chłopaki jakie słodkie są na żywo !!!!!!! Teraz to klopsiki bo pona 2 kg mają :) a chłopaki są z naturalsa :) lekarz dał jej tylko wspomagacza clostilegyt i tak wyszło :) a te kocyki niebieskie w łapki to chłopaki majà ode mnie ;) uszyłam im prawie 40 pieluch tetrowych(miałam
Tetre z metra) i 4 równe kocyki :)
Ale powiem wam ze pies jest najkochanszy

Do góry