reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kwiatuszek moje AMH to 2,5 a twoje? Udało mi się kupić leki trochę taniej Gonapepryl za 14 szt. 420 zł a Gonal F 900 j za 959 zł mi zalecił do soboty gonapeptyl a do 4 dnia cyklu 200 jednostek gonalu a tobie coś jeszcze zapisał? jak oceniasz ten scratchin ? A ty ilu dniowe masz cykle, ja 28 dniowe.

kochana ja mam 2,14
w sob wypada mi 21dc i zaczynam to samo co ty a cykle mam 25-27dniowe ja za wszystko zapl 1922,50zł ale sie zgapiłam bo kolezanka ma na sprz gonal
a ty kochana gdzie kupowałas bo ja na polnej w aptece
ten scratching dosc szybko poszło oby tylko pomogł

reklama
Dziewczynki moje kochane dziękuje wszystkim i każdej z osobna za kciukasy, tańce i inne cuda, bo pomogły :-)
jak przystało na żółwice wyleguje sie na plaży i odpoczywam.
Znioslam 13 jajek, doktor powiedział ze mam minimalną hiperstymulacje:/ ale jest oki, nic nie bolało , personel baaaardzo miły. Z wyjątkiem ciągle naburmuszonej pani z rejestracji, nawet moj M to zauważył:)
transfer w poniedziałek o 11 :) na weekend zostajemy w 3miescie, więc troszkę słońca jeszcze zlapiemy

Buziaczki dziewczynki
Kasik oni chyba jaja sobie robią! :angry:, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze i walcz o pieniążki byś miała na zakupki:)
carrie witaj, bo jeszcze sie z tobą nie witalam chyba

Dziewczynki mam już AMH, niesamowite, wczoraj robiłam badanie a dzisiaj już jest wynik 0,79 :-) Nie jest za dobry ale najważniejsze, że się kwalifikuje :tak::-):tak: No to można to dzisiaj opić :-D

Genna trzymam kciuki, żeby się teraz ładnie zapłodniły i rozwijały.

Kwiatuszek ja kupiłam leki w aptece na Półwiejskiej nazywa się Vademecum, ty zaczniesz się stymulować w takim razie wcześniej w takim razie przetrzesz mi szlak:-) ale może będziemy miały okazję się spotkać? O której godzinie będziesz robić sobie zastrzyki? Prof. nic mi nie wspomniał ale jak pamiętam z poprzednich stymulacji do iui musi być jedna godzina zastrzyków.

pewnie jakos wieczorem o 19-20 z tego co wiem to o stałej porze mi tez nie mowil
ciekawe kiedy @ dostane
pewnie jak bedzie okazja to trzeba sie spotkac teraz poznalam kilka dziewczyn w srode na tym 3d ktore tez z refundacji podchodziły

Kasiu a na kwalifikacji podpisywaliscie cos jeszcze czy tylko podczas rejestracji?nam wypisal ten druk ze zakwalifikowani i wziel go bo do kliniki go usial przekazac a regulaminy to na polnej podpisywalismy bo niektorzy cos o umowach wspominaja ale tak chyba nie ma nic opr tej rejestracji nie?

Ostatnia edycja:
reklama
pytałam się prof. czy dostaniemy jakiś dokument o kwalifikacji mówił, że wszystko zostaje u nich i nic więcej już nie podpisujemy

Do góry