kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ja musialam sie wziasc w garsc w miedzyczasie umylam juz okno , za chwile musze zrobic obiad i jeszcze mnie czeka jedno okno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tym bardziej że podobno adopcja komórki jest tak kosztowna a osoby takie jak Ty mogą oddać za darmo
na prawdę nie rozumiem
Ale chwała Ci za to że chciałaś je oddać innym potrzebującym
nijak. Teściowa miała dziś operację, M czeka na rozmowę z lekarzem, okaże się jak przebiegł zabieg i co dalej, boję się tego wszytskiego bo to będzie na naszych barkach
ona wazy ciut powyzej 40 kg już, ja nie wiem co to będzie jak okaże sie chemioterapia potrzebna
Zamiast szykowac pokoik pod dziecko to uszykowałam pod mamę

;-) wszystkie pobrane komórki mogą zapładniać, pewnie z uwagi na małe prawdopodobieństwo, że będzie ich więcej niż 6 ;-) Będę miała krótki protokół. Tak więc kwalifikacja 9 października, to będzie mój około 11 dc więc stymulację rozpocznę od następnego cyklu więc około 25 października :-)