pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Malwisia zaciskam kciuki żeby mimo tylu obaw co do tej kliniki udało się 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ale to nie koniec
pozostałe dwa (zapłdoniło się 6 z 6) nadal się rozwijają i będą je obserwować dodatkową dobę - jutro mają dać znać . Oczywiście wynik 4 na 6 zapłodnionych jest tak pozywtyny i ponada średnią którą mi przedstawiano, że nadal nie mogę w to uwierzyć! 

Trochę to dla mnie niezrozumiałe, szczególnie jak ma się to do ich jakości. Poza tym ta piątka niby najlepsza a ja spotkałam się tylko z klasyfikacją gdzie szóstka była najlepsza.
ale jestem niedoinformowana. Wszytskie to blastocysty czyli zarodki które prawidłowo rozwinęły się do 5 doby. Od stadium blastocysty cyfry oznaczają stopień jej rozwoju. Pomyliłam oczywiście z rozwojem komórki w 2-3-4 dobie