reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ania, świetny wynik, nic się nie martw, będziesz miała niebawem maluszki u siebie

Kasik,
to teraz czekamy wszystkie na wysokie betki, strasznie się cieszę :D jakiej klasy były maluszki?

Ania jest dobrze Ejjj, kolejna co nie wierzy w swoje malenstwa?!?!
A kto zadecydował ze podadzą ci maluchy w 5tej dobie? Bo właśnie sie zastanawiałam czy gameta ma jakąś regułę kiedy podaje zarodki?

Kasik teraz dbaj o siebie i maluszki, widzisz niedowiarków oba czekały na ciebie, i co tWoj M był z tobą podczas transferu? I jak po igielkach?

AniaM na pewno maluchy dotrwaja ;)

Kasik 36 teraz tylko czekać na pozytywny wynik :) super ze masz dwojeczke,ja pytałam ostatnio jakie trzeba spełniać warunki zeby dostac dwa i pierwszy to wiek a drugi to po trzech nieudanych próbach ..

Smerfeta zbieraj siły na przyjęcie maleństwa :)

Jutro dzien punkcji 8.30 ,mam stresa i czasami wrażenie ze wszystko mi popekalo ,bo brzuszek czasami to wogóle nie boli, a przed zastrzykiem pobolewalo dosyć mocno :/

Dziewczyny obiecałam relację więc proszę bardzo. Transfer wykonywał sam profesor, taki mnie zaszczyt kopnął ;-) Spóźnił się 50 minut, dobrze, że miałam akupunkturę to poleżałam dłużej na łóżeczku a nie musiałam czekać na korytarzu. Profesor powiedział, że może mnie stawiać za wzór jak ładnie można pęcherz wypełnić a co on się dziwi jak było takie opóźnienie, że litr wody, który wypiłam musiałam trzymać ponad 2 godziny ;-) Transfer trwał całe 3 minuty, zero szans na leżenie po. Akupunktura całkiem fajna sprawa bo po transferze przeszłam z powrotem do pokoiku, siusiu i relaksik :) Zarodki klasy 1AA i 1BB cokolwiek to znaczy. Pani embriolog mówiła, że ładne więc nie pozostaje mi nic innego jak jej wierzyć. M był ze mną, widział wszystko na monitorze.
Weryfikacja w poniedziałek (5dpt), później w czwartek (8 dpt) i kolejny poniedziałek (12 dpt) więc chyba jakoś inaczej niż wszyscy, nie wiem dlaczego.
Na relanium dobrze zareagowałam, czuję się normalnie, no może jakaś bardziej uśmiechnięta jestem i dziwnie spokojna.
A oto pierwsze zdjęcie moich dzieci:
Zobacz załącznik 611224
prawda, że jeden podobny do mnie a drugi do M? ;-):-D Nie dziwcie mi się, relanium jednak działa :-D;-):-D

reklama
Do góry