smerfeta
Fanka BB :)
oj to ja idę po drugą tabletę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i ten aplikator koniecznie chciałam to mi doktorek wypisał - co prawda ręcznie na recepcie zmieniał dawkę z 50 na 100 bo mają jakiś ogólnopolski program dla Klinik i tam jeszcze nie zmienili że Luteina 100 jest refundowana ale nie było problemy - w aptece też (kupowałam w tej obok Gamety - Dom Leków). I odkąd chodzę to w Gamecie jest cały czas tabliczka że mają kontrakt z NFZ więc nie wiem o co chodzi
Zresztą dziewczyny z innych Klinik piszą że one też mają kontrakty a i tak płacą 100% ... może trzeba się upomnieć po prostu? bo już sama nie wiem o co chodzi ...
) i porównuje receptę na luteinę i mam zaznaczone - Uprawnienia dodatkowe i tu jest X, a w rubryce Odpłatność nie mam nic. Na rachunku za poprzednie zakupy lutki (te z listopada gdy nie doszło u mnie do transferu) mam dwie ceny lutki... hmm już sama nie wiem ile zapłaciłam bo sporo mam leków na tej liście.... No nic wykupie receptę którą mam i wszystko się okaże
sama z siebie się śmiałam. Ciekawe dlaczego ona czasami działa a czasami prawie wcale ...

Miałam podanego blastusia 3BB.

_Infinity_ ooo ty juz po crio jestes... nic nie pisalas .. albo ja przeoczylam.... to teraz trzymam kciuki za wysoka bete... mialas podanego blastudia?
nika2000 po cichu gratuluje....
Kasik... a skad wiesz ze ta beta 1 z groszami co mialas to po choragonie? a moze jednak nie??
Kotuska83 po cichu gratuluje...