reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
czemu my nie mamy żywotności Kurde no :confused:

no i czemu mówił mi ktoś że wyniki są słabe skoro mieszczą się w normach :confused:

już kiedyś je porównywałam z tymi normami sama ale jakoś tak sobie nie wierze

za jakiś czas powtarzamy badanie

czemu my nie mamy żywotności Kurde no :confused:

no i czemu mówił mi ktoś że wyniki są słabe skoro mieszczą się w normach :confused:

już kiedyś je porównywałam z tymi normami sama ale jakoś tak sobie nie wierze

za jakiś czas powtarzamy badanie

Kochana jak masz na wyniku napisane chodzi mi o liczbę plemników w całym ejakulacie oraz w 1ml ?

Pytam gdyż do rządówki wymagana jest liczba plemników na 1ml nie w całości ejakulatu.Mój m w całym ejakulacie miał 19mln a na 1ml miał 9mln.

anuszka a czy masz może do wglądu wytyczne programu?Chodzi mi o Program leczenia niepłodności na lata 2013-1016 z Ministerstwa Zdrowia?Jeżeli go nie masz to podaj mi maila na priva to ci wyślę

dzięki
poczytam napewno
ale jeden czynnik nie wyklucza drugiego prawda w zakwalifikowaniu bo to było by bez sensu no tak ale ja jakaś nietego dziś jestem :eek:

myślicie że uda nam się zakwalifikować?trudno jest czy nie eliminują ludzi na razie?

reklama
Każda klinika musi trzymać się twardo zasad jakie narzuciło Ministerstwo Zdrowia.Pomimo niektórych błędów jakie kliniki wcześniej popełniły to teraz raczej jest wszystko według zasad.Każda klinika która nie stosuje się do regulaminu jest obciążana karą pieniężną lub też może zostać z nimi rozwiązana umowa związana z refundacją.Jeżeli u ciebie występuje niepłodność niewyjaśnionego pochodzenia i udokumentowane masz to rokiem czasu to na pewno masz szansę na refundację tylko na ten rok to raczej niema już miejsc.

Do góry