reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczynki moje kochane ja już po wizycie i wszystko jest ok,pęcherzyki mają 15mm i 14 mm i cały czas rosną.Estradiol wzrósł do 524,3pg/ml a Progesteron do 0,307ng/ml.W sobotę kolejne badania i podgląd i lekarz coś wspominał,że w sobotę koniec

Hej!!!
Agusia czyli pięknie reagujesz na leki :tak: Czy masz teraz zmniejszone dawki leków czy nadal takie same? Wiesz już tak wstępnie ile jajców jest takich najpiękniejszych, które nadadzą się do punkcji?

Jutro też mam gina - dla potwierdzenia, że jajca pękły + sprawdzenie PRG. Pewnie jutro ustalimy plan na następny cykl ale to chyba jeszcze nie będzie ivf... oby przez te przeciąganie nie zabrakło limitów :zawstydzona/y::baffled:

Hej!!!
Agusia czyli pięknie reagujesz na leki :tak: Czy masz teraz zmniejszone dawki leków czy nadal takie same? Wiesz już tak wstępnie ile jajców jest takich najpiękniejszych, które nadadzą się do punkcji?

Jutro też mam gina - dla potwierdzenia, że jajca pękły + sprawdzenie PRG. Pewnie jutro ustalimy plan na następny cykl ale to chyba jeszcze nie będzie ivf... oby przez te przeciąganie nie zabrakło limitów :zawstydzona/y::baffled:

SMERFETKO-kochana mam taką samą dawkę leków nic nie zmniejszone.Z tego co mi wiadomo po wtorkowej wizycie to z lewego jajnika mam z 4 a z prawego dosyć więcej.Lekarzowi dziś się chyba nie chciało liczyć bo stwierdził,że dość dużo ich jest sprawdził tylko rozmiar.W sumie na wtorkowej wizycie lekarz liczył ile jest takich fajnych to przez to dziś lekarz ich nie liczył :tak:W sobotę będę wiedziała tak już więcej bo podrosną bardziej(mam nadzieję)Powiem wam szczerze,że po raz pierwszy dziś bolało mnie trochę badanie Usg na prawym jajniku pewnie przez te jajca jest nabrzmiały :-)

Agusiapela, Smerfeta nażuciłyście tempo jak Kubica ;-) już metę widać. Z niecierpliwością czekam na DOBRE wieści od Was :-) A ja nadal czekam na @ i to czekanie strasznie mi się dłuży... Dobrze, ze chociaż od Was idą dobre wieści to się człowiek psychicznie pozytywnie nastawia.

reklama
Hey ja nie miałam robionego AMH, tylko w 3 dniu cyklu zrobiłam FSH i wyszło mi 6,7. Nawet nie wiem czy to dobrze....

Do góry