reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
darka
dzięki za odpowiedz, a te badania które wymieniłaś to muszą być zrobione?

3 mam kciuki za wizyty i randki :D z doktorami

ja wczoraj bardzo szybko wyszłam ze szpitala i mieliśmy cały dzień dla siebie z mężem ... a tak byłabym w pracy :(

Jestem już po wizycie i po badaniach.
I chyba nici z piątkowej punkcji. Dr chce, aby pęcherzyki jeszcze ciut podrosły. Chociaż na prawym jest 12 pęcholi, a na lewym 4. Ale dalej się muszę kłuć. Kolejna wizyta w środe + badania do znieczulenia, no i potem w piątek. Najprawdopodobniej punkcja wypadnie w poniedziałek.
Trochę jestem zła, bo wolałam, żeby to był piątek. No ale...

Anuszka
Z tymi badaniami to zależy od kliniki, my zdecydowaliśmy się na podejście do invitro zanim weszła refundacja, nasz doktor kazał nam porobić badania: frax, kariotypy, przeciwciała, zanim zrobiliśmy te badania to się okazało, że weszła refundacja, więc poszliśmy na wizytę i on zlecił resztę badań z mojej poprzedniej listy. U nas zlecił te badania bo brak przyczyny niepowodzeń, a my bardzo chcieliśmy się dowiedzieć co jest nie tak - ale dalej nic nie wyszło- jesteśmy zdrowi. Więc tak na prawdę nie wiem czy te wszystkie badania są potrzebne. Tak jak wspomiałam wcześniej to zależy od kliniki i lekarza.
angella dostałaś już @? Bo ja jeszcze nie, czas mi się tak wlecze chyba zwariuję!
lawendowy sen nie denerwuj się, lekarz chce żebyś miała jak najwięcej dorodnych jajeczek, jeszcze kilka dni i będziesz miała pnkcje, szybko zleci.
Pozdrawiam

no właśnie u mnie też narazie nie ma konkretnej przyczyny, chociaż wszystko kręci sie narazie wokół hormonów, tarczycy i insulinemii ...

reklama
Genna, wychodzi na to, że zamiast 19.08 mieć transfer, to będę miała punkcję, więc jest szansa na spotkanie.
Automat do kawy stoi, więc jesteśmy umówione na kawkę :-D

Genna, a Ty płaciłaś za wizytę kwalifikacyjną????

Do góry