babeczki..po kolei..
Kachna 84 nie jestem alergikiem...nie mam alergii absolutnie na nic...
GizaS..ja bym nie aplikowała żeli glicerynowych-one dobrze obklejają ściankę-pole wchłaniania leku będzie mniejsze...
jestes po prostu uczulona..moze nie na samą luteinę ale na któryś składnik leku-wszak do stworzenia tabletki używają róznych domieszek.
powinnaś jak najszybciej zadzwonic do lekarza...z kilku względów..jesli jestes uczulona..to lek sie nie wchłania prawidłowo...
podrażnienie i zaczerwienienie to wrota do jakichś bakterii...moze doktoz mniejszy dawke dowcipnej i da troche doustnej..a moze całkiem zamieni na doustną...nie cierp na siłę..tylko dbaj o siebie!!!!
a dbanie o siebie to nie wytrzymywanie w imię idei takiego bólu.
poza tym,-jesli jestes uczulona(a pewnie jesteś) i dalej narazasz sie na alergen to mozesz dostać wstrząsu.
wiec lepiej to sprawdz..skonsultuj...
zapytaj czy mozesz wapno pić...moze wystarczy tylko tyle...
Agusiapiela...no ja Cię proszę..sikańce robić i sie juz dolowac...wiesz co..ja Cię proszę...
wiesz ile dziewczyn tutaj było w ciaży przy negatywnym sikańcu???ile dziewczyn miało cudną betę a sikaniec nie pokazywał nawet cienia cienia kreski?
jesli wytrzymałaś do in vitro..to wytrzymaj jeszcze te dwa dni i idz jak człowiek zrób betę z krwi.