reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
pomógł mi dr Mercik.poprzez Klinikę z Ostravy.

zgodziłam sie na zarodeczek niezgodny z grupą krwi..
to znacznie przyspiesza czas oczekiwania.

no i doktor jakoś..chciał nam pomóc.

w przyszlym tyg jadę na usg. potem od kolejnego cyklu leki.i w połowie przyszlego cyklu transfer:)

no to czekam jeszcze na wieści od Kwiatuszka:))))

Blue są jeszcze lekarze którym też zależy i sa po prostu ludźmi, a nie tylko kasa, kasa kasa...

Ja mam też cicha nadzieję , że wkońcu trafie nie tylko na specjalistę, ale dobrego człowieka:tak:, narazie czekam na wynik AMH, póżniej świeże fsh i lh i umówie się na wizytę...może się uda jeszcze we wrześniu...

ja pierniczę..wchodzę na wątek...
i prawie zawał...Lawendowy...mozesz wiecej nie straszyć????

zanim doczytałam do konca to sie zdązyłam poryczeć...

a ja...będę miała zarodeczek w przyszłym cyklu:)
blue ale szybciutko:) i co dalej.... do rządowego to podepną? gratulacje

Lawendowy mówiłam Ci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz to się możesz cieszyć!!!!!!!

ja na chwilunie wiec tylko doczytałam ostatnia strone, zalatana dzisiaj jestem, praca itp. , do domq zajade ok 19 , potem odwieźć psa musimy i jutro o 5 pobudka i zniose jajka na plaży, do poniedziałku czyli do transferu zostajemy w 3 miescie wieć spróbuje was doczytać przez weekend.
kochane 3majcie kciuki, i potuptajcie nogą za moje jajkobranie, estradiol z wczoraj przy 14 dorodnych jajkach 10242 pmol/l
buziaczki moje kochane!!

Ostatnia edycja:
Genna super wiadomości i już tupię nóżkami pod biurkiem:-D w takt muzy z radia...

Jak Was czytam, to az zazdroszczę, że jesteście tak daleko:tak:, też już bym tak chciała....

Powodzenia kobietki!!!!!!!!!

reklama
LAWENDOWY-a jaki z tego morał....?nie robimy badań w innym laboratorium.GRATULUJE!!!!!!
BLUE-
tak się cieszę,że ci się udało tak szybko:-): Rofl2:To może razem będziemy sprawdzać betkę bo ja też zaczynam od następnego cyklu :-)
KWIATUSZEK-dawaj tu z pozytywnymi wieściami :-)
GIZAS-moje dwa blastusie ładnie się rozwijały od 1 do 5 doby.Ale to oznaczenie mnie załamuje bo najlepsze jest chyba 4 AA a ja mam 1B,B embriolog mi mówiła,że są ok ale one zawsze tak pewnie mówią :-(Ach zobaczymy co ma być to będzie.Wiecie co mnie jeszcze załamuje bo na tej karcie co wczoraj dostałam napisane mam,że zalecono mi luteinę oraz estrofen 3 razy dziennie bez zastrzyków a ja po punkcji dostałam zalecenie na luteinę i estrofen 2 razy dziennie i z zastrzykami SZLAK mnie trafi zaraz.

Do góry