reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć Dziewczyny. Podczytuję Was cały czas i trzymam kciuki :)
Lawendowy Sen Gratuluję!!!!
Kwiatuszek super :))) my w następną środę mamy dopiero wizytę rejestrującą na Polnej.
Dziś odebrałam wynik AMH i jest 8,09... za wysoki :((( ale dziwne, bo nie mam PCO
Co oznacza tak wysokie AMH, czy któraś z Was wie?

reklama
kwiatuszek moje AMH to 2,5 a twoje? Udało mi się kupić leki trochę taniej Gonapepryl za 14 szt. 420 zł a Gonal F 900 j za 959 zł mi zalecił do soboty gonapeptyl a do 4 dnia cyklu 200 jednostek gonalu a tobie coś jeszcze zapisał? jak oceniasz ten scratchin ? A ty ilu dniowe masz cykle, ja 28 dniowe.

Blue kochana to najlepsza wiadomość jaką mogłaś się z nami podzielić, tak się cieszę kochana, że trafiłaś w końcu na ludzkiego lekarza. Teraz już będzie z górki :tak::tak::tak:

Kwiatuszek super, że już zaczynasz :-)

Genna małe zakupki dzisiaj były, tylko buty, gatki, skarpetki i staniczek ;-):-D Jutro jeden w wielkich Twoich dni, tuptam już :-):tak:

Genna, kochana, to już, jutro.
Z całych sił zaciska kciuki, tańczę i obieram pomarańczę.
A jutro całym jestem z Tobą.

stylowi_pl_zwierzeta_5781280.jpg

reklama
Do góry