reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

AniaM81 no jasne, że takie fotki dają w gamecie :-) ja za każdym razem takie dostawałam ;-)

reklama
Kasik, fajnie że masz juz blastki w brzuszku Teraz odpoczywaj i się nie stresuj. Podobno profesorek ma dobrą rękę do transferów więc masz juz pewnie jakieś dodatkowe 20 % więcej szans. ;-) A jak się ogólnie czujesz po akupunkturze? Dziwnie masz tą weryfikacje.Dostałas na kartce co masz zrobić na ta weryfikacje czy tylko słownie ?

Kasik, no to gratuluję, że sam profesor się pokusił o transfer:) Oby miał rękę szczęśliwą:) Rzeczywiście tyle czasu czekać na transfer, to dziwię się, że wytrzymałaś bez łazienki:-) Najważniejsze teraz, żeby maleństwa się zagnieździły. Co do weryfikacji, to rzeczywiście masz trochę inaczej:) Ale to dobrze, bo później robisz niż ja. Twoja 1 weryfikacja, to prawie tak jak moja 2:)

AniaM super wynik :)
Jeszcze troszkę i będzie kolejną mamusią :)
Kasik to parka będzie jak nic ;)
Dziewczynka i chłopczyk :)
ilka_a życzę bezstresowej punkcji - będzie dobrze nie martw się :)

Dziewczyny, a w Gamecie też jest akupunktura?

Kasik do domu marsz i odpoczywaj :-) choć o tej porze to wierzę że już cieszysz się lenistwem :-)

AniaM piękne masz zarodeczki! Kciuki za nie, niech rosną w siłę!

Ilka mocne kciuki za jutrzejszy transfer!!! Takie strachliwe jesteśmy o te nasze pęchole, o to czy nie pękły a w sumie nigdy nie czytałam na tym czy innym forum o takim przypadku, więc głowa do góry, wyjątkiem nie będziesz :-)

Magda w Gamecie nie ma akuku :-) może w nowym miejscu nad tym pomyślą, bo teraz to nie mają na to miejsca

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam zapytać lekarza czy mam brać bromergon, wiecie może?

W Invikcie akupunkturę robią w tych samych pomieszczeniach, w których dochodzi się do siebie po punkcji więc specjalne pomieszczenia nie są potrzebne. A wykonuje ją pani anestezjolog, ta sama która jest przy punkcji. Tak więc do południa punkcje a po południu transfery i cały czas pokoiki zajęte. I tak się rodzą fortuny ;-):-D

Ostatnia edycja:
Kasik do kiedyaszbrac relanium? Bo ja jestem trochę zakręcona. Po punkcji miałam rozpisane do 20 a po transferze do 19 i bądź tu mądry. Nie wiem czy brać jutro czy nie?

reklama
Danni ja też mam dwie różne informacje, po punkcji dostałam rozpiskę na 4 dni relanium a dzisiaj dostałam na 3 dni. A Ty jakie masz terminy weryfikacji? Bo ja się obawiam, że u mnie jest pomyłka i powinnam w 3, 7 i 10 skoro mam 5-dniowe zarodki a ja mam na rozpisce 5, 8 i 12 :confused:

Do góry