reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

a jeszcze tak dla ścisłości co do chlebka - z połowy porcji wychodzi mi keksówka (taka z tefala) i bułeczka :happy: jak wlałam wszystko do keksówki to po wyrośnięciu (jeszcze przed włożeniem do piekarnika) wylazło mi bokiem :-p dlatego warto troszkę przeznaczyć na bułeczkę
No to życzę owocnych wypieków :tak:

Kasik mnie wczoraj też zmuliło i spałam od 19 do 23 :-D

Dobrej nocy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Danii z jednej strony nie mogę się doczekać wtorku a z drugiej tak bardzo się boję rozczarowania ... Kciukasy za Twoją jutrzejszą betkę :tak:

Smerfeta ale ja spałam bez relanium :szok:

Kasik mam dokładnie to samo odczucie.

Co do spania to tez dzisiaj padłam o 16 i obudziłam o 18.30. A tera leżę z telefonem w łapie bo zasnąć nie mogę.

Nika ważne, że beta przyrasta. Kciukasy za leniuszka :tak: A ile jesteś po transferze i co mówi lekarz?

Dzisiaj mam 17 dpt 2-dniowych zarodków. Jutro powtórzę bete. Mój prywatny gin po pierwszym wyniku powiedział, ze nie wyglada to za dobrze, ale ze za wcześnie ja w ogóle zrobiłam. Do kliniki jadę dopiero w piątek, bo do tej pory udało mi sie porozmawiac tylko z panią z recepcji. Dziwny system tam maja:/

Oj dzieje sie tu dzieje, trzymam kciuki za każda z was.

Kotuśka
Wiem że dawno o to pytałaś ale ja też non stop plamie na antykach i dr-ka mi mówiła że mam się nie martwić.
Babeczki
Wiecie co.tak czytam o tym że się może mijacie na korytarzu. na innym forum z dziewczynami mamy taka umowę że zakładamy czerwoną branzoletke o kliniki i wtedy wiemy że to może być któraś z nas :-D

A ja dziś wzięłam ostatnie anty a w piątek zaczynam puregon :-D
Też mam trochę lutki bo jakiś czas temu miałam brać i mi zostało ale nie wiem na ile wystarczy.

Dziewczyny 3mam kciuki za weryfikację!

nika2000 Ty miałaś dwa maluszki podane z tego co widzę, może tylko jednemu się udało i dlatego pomiędzy 1 a 2 weryfikacją taki mały przyrost? bo miedzy 2 a 3 jest już OK ... Trzymam kciuki za dzisiejszą betę, na pewno będzie wysoka :tak:

Danii Ty też dzisiaj testujesz?

Ostatnia edycja:
Infinity, tak testuje, II weryfikacja 7dpt, o niczym innym nie mogę myśleć

Nika, będzie dobrze kochana. Tak jak pisze Infinity, moze tylko jeden maluszek został. Trzymam kciuki.

reklama
Danii kciuki za weryfikację &&&& będzie dobrze ;)

My dzisiaj jesteśmy na pobraniu krwi do kariotypów, teraz wszystko w rękach laboratorium czy rozpoczniemy w marcu czy w kwietniu

Do góry