reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KasiaMakaronik, przykro mi bardzo, że musisz dalej się stresować i martwić. Zrób tak jak mówią Ci dziewczyny, czekaj do 10.03 na usg, wcześniej nie rób, bo jest jeszcze szansa, że akurat leniuszek zechce podrosnąć:) Trzymam kciuki, oby było dobrze. Żeby wreszcie ta beta wzrosła tak porządnie i fasolka ulokowała się w prawidłowym miejscu:)

reklama
Makaronik, cholernie masakrycznie los Cię doświadczył... mam nadzieję, że limit złych doświadczeń zakończył się i teraz jednak się uda

KasiaMakaronik tak jak piszą dziewczyny przy ciąży pozamaciczncej beta przyrasta prawidłowo, dopiero po usg można stwierdzić, że coś jest nie tak. Jak ta lekarka mogła Ci postawić taką diagnozę przez telefon, jestem w szoku :szok: To że coś jest nie tak każdy widzi ale taka diagnoza to lekka przesada. Bierz leki jak dotąd i rób samą betę co 2 dni, jak będzie przyrastać to super a jak nie to wówczas idź szybciej na usg prywatnie. Trzymam kciuki, żeby jednak leniuszek okazał się wyjątkowym leniuszkiem, który jednak zdecydował, że zostanie z mamusią:tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Co oni k.....a wyprawiają raz tak raz tak jestem zszokowana nie potrafią postawić diagnozy czy się dogadać :szok:
Kasiu trzymaj się brak mi słów.............

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik -bardzo mi przykro! Już tyle przeszłaś a tu kolejny stres:(

Dziewczyny, od mojego ostatniego wpisu "namachałyście" prawie 200 stron :) Wszystkim, którym się udało gratuluję! Za resztę dziewczyn będę trzymała dalej kciuki. Do tej pory udzielałam się prężnie na kilku forach o inseminacjach i na każdym z nich babki zachodziły szybko w ciążę. Mam nadzieję, że to moje szczęście przyniosłam tutaj :)

genna -jak pięknie napisałaś: moje czary mary odbędą się w marcu :) Mam 5 dc i od 4 dni jestem na gonalu, wizyta w piątek. Boję się przestymulowania, bo mam zaawansowane pcos. Mam pytanie do dziewczyn z pcos: w którym dc miałyście punkcję?

Kasik36 -polecam B-stok, oczywiście. Tylko ja stawiam na Artemidę. Dr Mrugacz z Bociana jest specjalistą świetnym, ale naciągacz też z niego niezły. Miałam przygodę u niego, już się szykowałam do in vitro, ale dr Zbroch z Artemidy namówił mnie na iui, po którym mam synka:)

Dani - przywitałaś mnie jako jedna z pierwszych dziewczyn, więc mam do Ciebie ogromny sentyment:) Kibicuję na dwie ręce!!! Również czekam na twoją historię!

Pokrótce opiszę Wam swoją historię. 2 lata biegania po białostockich klinikach. Większość lekarzy zgodnie stwierdziła: in vitro. Tylko w Artemidzie chcieli zacząć od iui. 2 iui udana. Mam syneczka. 4 iui udana, niestety poronienie. 6 iui ciąża pozamaciczna :( Następnie kolejnych 6 iui na zdrowym jajowodzie, niestety nieudanych. Długo dojrzewałam do myśli o in vitro, a teraz jestem ogromnie szczęśliwa, że się zdecydowałam i że to wszystko już ruszyło.

reklama
KasiaMakaronik, trzymaj się dzielnie.
Dziwne że lekarz podjął taką decyzję, brak słów :szok:

Marzec:
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio

Do góry