reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziś trzymamy kciuki za marcysiaa83 :)

Kalendarz

MAJ

30 - marcysiaa83 - badania prenatalne

CZERWIEC

02 - ilka_a - udany transfer
06 - DW87 - zadrapanie endometrium
08 - Hess - powtórny posiew, przygotowanie do crio
niebajka - przygotowanie do crio
Hess - criotransfer

reklama
A ja się dziś gorzej czuje. To przeziębienie mnie dobija. Pewnie jest to rezultat chodzenia do roboty. Dostałam też @ chyba. 2 dni za wcześnie. Jeszcze jest takie lekkie plamienie, ale chyba to to. Czyli zamiast iść w 8 dc do lekarza, to pójdę w 10 dc. I tak wcześniej nie mogę, bo muszę posiew zrobić jakiś czas po antybiotykach. Dobrze, że wiem, od kiedy brać Estrofem i ile.

Hess współczuję choróbska! Zdrowiej szybko żebyś w pełni sił podesZła do crio! :tak:
Enni nie przejmuj się brzuchem. Nosisz pod sercem dwa Szkraby więc i tak brzuszek będZie wielszy ;)

Dziewczyny ja już po usg. Teraz czekam na wiZytę u lekarza. Życzę Wam wszystkim Kochane takich cudownych widoków! Moje Szczęście ma 6,7cm. Cudowny nosek, usteczka, rączki, nóżki. Pomiary wszystkie ok. Ale się wiercił :D Lekarz nie mógł złapać jakiś tam pomiarów ale w końcu bobo pięknie sie ustawił i można było wszystko pomierzyć. No i to było pierwsze moje usg prZez brzuch :p myślałam że jestem za gruba i się nie uda, ale wszystko było cudnie widać. Jestem mega mega szczęśliwa!

Dziewczyny sprzedam Lutinus 4 opakowania, zrobilam zapas bo to drogie cholerstwo a lekarz mi zmienil leki. Zalezy mi na czasie bo jedno opakowanie konczy termin za miesiac. Za calosc chce 150zl podczas gdy jedno opakowanie w promocji kosztuje ponad 200zl. Moze znajdzie sie jakas duszyczka w potrzebie :)

marcysia gratuluję cudownego widoku :-)
enni to dopiero początek a już brzusio ;-)niezły pączek będziesz:laugh2: najważniejsze żeby dzieciaczki rosły zdrowo po porodzie dieta:-D
Hess kuruj się wiem jak to jest jak się choruje i pracuje to się wlecze :tak:
do mnie łaskawie zawitała szanowna@ także wizyta w poniedziałek i też się przeziębiłam taka ta pogoda wstrętna :baffled:

reklama
Jutro trzymamy kciuki za KasięMakaronik, by nie było niespodzianek :tak:

Kalendarz

CZERWIEC

01 - KasiaMakaronik - wizyta przed przygotowaniami do crio

02 - ilka_a - udany transfer

06 - DW87 - zadrapanie endometrium
08 - Hess - powtórny posiew, przygotowanie do crio
25 - Madziulka Rz - spotkanie z maluszkiem

niebajka - przygotowanie do crio
Hess - criotransfer
KasiaMakaronik - criotransfer