reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

cytryna ale czaderska czupryna!!! jak mały chopinek :-D;-)

ati rzeczywiście niunia klonek mamusi :)

anek ostatnie zdjęcie robi furorę! już widzę opis "pierwsza odpadłam z imprezy" hihi :-D

a oto mój chichotek :-)
[video=youtube;p30rg662a7M]http://www.youtube.com/watch?v=p30rg662a7M&amp;feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Jejciu jakie cudownosci!
Ati, faktycznie corcia baardzo podobna do Ciebie:D
Kasiadz, fajne girki (hehe) Sliczne usteczka ma twoja niunka, takie pelne:tak:
Elifit, swietny smiech, normalnie nie da sie samemu nie zachichrac:D Moj to tak jakos dziwacznie sie smieje, trudno to powtorzyc i niezle trzeba sie napracowac zeby go do tego smiechu doprowadzic (innymi slowy trzeba sie napajacowac:))
Cytryna, no fryc poprostu - bezbledny! Rewelacyjne wloski!:-)
Anek a czym Wasza corcia ten 3 miesiac opila, ze tak ja sieklo?:-D Super fotki!:tak:
Misia, jakie grzeczne dzieciatko! Widac ze wie juz do czego sluza zabaweczki!:D
Milka, macie naprawde piekna Helene:) Wyjatkowo delikatna i dziewczeca buzka:)

Wybaczcie ze sie juz wiecej z komentami nie cofne, ale i tak kolejna noc zarywam i niedlugo jak zombie bede lazic;-)
W kazdym razie wszystkie zdjecia z mila checia ogladam i podziwiam te male ciasteczka do schrupania:D

Ati mała bardzo do Ciebie podobna! Obie jesteście śliczne :)

Elifit ale sie uśmiałam :D No szok! Jaki Arek jest cudny! Jej... kiedy mój Maro bedzie tak brechtał :D

Anek ale Emisia jest słodka :D Ostatnie zdjęcie mnie zmiażdżyło :-D

cytryna te włosy Anuli sa po prostu boooskie :D A mój Maro trzy na krzyż :D

IMG_9147.jpgIMG_9161.jpg

Ostatnia edycja:
niema to jak troche ''posiedziec''

Załączniki

• P1020153.jpg
    P1020153.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 63
  • P1020154.jpg
    P1020154.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 61
  • P1020155.jpg
    P1020155.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 67
  • P1020156.jpg
    P1020156.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 61
elifit dobry jest :laugh2: ciezko sie powstrzymac zeby samemu sie nie smiac :tak:
mileczka89 jaki uroczy usmiech na tym zdjeciu w kolorze słodziutki taki :blink:

my sie jeszcze na glos nie smiejemy najwyzej czasem jakies krotkie haha
za to do zdjec to co innego :-)
100_7936.jpg przez smoka nawet :happy:

100_7921.jpg100_7886.jpg100_7895.jpg100_7821.jpg a bez smoka to już w ogóle :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry