Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A my pominęliśmy etap raczkowania tzn Nelka potrafi ale gdy nikt na nią nie patrzy
No i obgryzamy łóżeczko
Filip mnie wykorzystuje
kapiel
i ja sie pochwale dyplomem z malarstwa i rysunku temat dwie kobiety format 120 na 240
i z dekorowania
k4rol4, Twoje dzieci są tak do siebie podobne że na tym kolażu czasem ciężko rozróżnić które to . Ale najsłodsze wspólne zdjęcie jest przy skraju z prawej strony .
Dawno mnie tu nie było(brak dostępu do neta), dzieciaki nie do poznania, naprawdę Jeej prawda jest taka ,że dzidziusiami to one już nie są, ehh zleciało`.... Wszystkie Dzieciaki są SUPER!:-)
Agnes...Ty chcialas sie odchudzac czy cos takiego?dobrze mi swita? bo patrzac na zdjecie zastanawiam sie powaznie z czego
marcia, jakie Twoj ma mega blond wlosy,nie moge normalnie
Sliczna ta Twoja modelka :-) piekne miny strzela do aparatu. Oj tak wyrosly nam dzieci niewiadomo kiedy.
To jeszcze jedno zdjecie mojego modela. Zgodnie z napisem na body - najwspanialszy bobas swiata :-) przynajmniej dla nas :-)