Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Weronka, a bo ja wiem? Czasem o nim zapomina i nie zwraca uwagi . Ale są momenty, kiedy w minutę 20 razy potrafi być ściągnięty z głowy . A ja cierpliwie podnoszę i wkładam z powrotem. Cierpliwość kończy mi się w okolicach czterdziestego razu .
przepraszam nie mogłam edytować , znowu coś nabroiłam ... te ciasteczka nie wiem czy wam mówiłam ale piekłam z morelami na mm, bardzo fajna alternatywa deseru chrupek albo na urodzinki jak byście chciały to zamieszczę przepis
Danuś, ja chętnie skorzystam Przynajmniej spróbuję Wrzuć w wątek kulinarny . A Nikodem fajny chłopak . No i co to za fajowe miejsce we Wrocławiu? Z tymi fontannami?
Nikos widac ze taki troche lobuziak. Zreszta moj Tymek tez. Musze go przylapac z tym jego lobuzerskim usmiechem to Wam pokaze. A na razie w temacie pchaczowym sie pokazujemy