Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
malutka_ja87, więc to to jest ten spryciarz :-). Słodki. Wcale nie taki malutki ;-). Dobra, to zaczynam podejrzewać, że masz jakieś 2,5m wzrostu, że się tak pięknie wkomponował w Ciebie ten Maluch, że go widać nie było .
cornelka, no słodziak no. Ciemne włoski, ciemne oczka... Faaaajny :-).
Katjusza Wiktorek śliczny! Mała.di przeslodka Urszulka, oczka ma cudowne:-) Malutka piękny Mikolajek, naprawde nie do uwierzenia ze mieszkal tyle czasu w takim malym brzuszku Cornelka Leonek przystojniacha, brunet o ciemnej karnacji ,no ciacho
Kajtusza śliczna żabka;-) Mala di młodej od razu mądrze z oczu patrzy Malutka Mikołajej pierwsza klasa Cornellka Leonek faktycznie ciemny, żóltaczkę miał co? ale przystojniak pierwsza liga
A to od Goshy Tymek (niedługo mi się te Wasze dzieci w telefonie pomieszają )
Jej, mnie też się ta rączka rzuciła w oczy :-). Faaaajny chłopczyk. No, w końcu to Tymon . Gosha,Oby Ci jak najwięcej tak grzecznie spał .
O matkooo! Co oni Ci tam zrobili w tym szpitalu, żeś taka zakrwawiona przy wenflonie??