reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzięki cioteczki :zawstydzona/y::sorry2: też mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha:laugh2:

Mariolka ... nie tłumacz się, nie tłumacz :-D:rofl::-D:rofl:;-)
... a ja też nie będę oryginalna jak napiszę, że Jeremii jest po prostu prześliczny ... ale trudno hm... przeżyję bez tej "oryginalności" ;-)... ale niestety nic innego tutaj nie dało się napisać :sorry2::-)

xandii - dzięki ... dzięki jesteś kochana :-):tak:!!! Pędzę oglądać zdjecia Moni :-D

reklama
Skakanka ........ racja, jak patrzę na fotkę Martusi to też nie widzę, żeby była chuda i nie dożywiona. Świetna panna i tego się trzymajmy :tak:

MamaAntosia .... "praca nad dzieckiem" to najprzyjemniejsza z prac :sorry2:

TiTka .... :-):-):-) właśnie się skapłam, że ty TIKA jesteś, a ja ci od początku TITKA zasuwam ....... wybacz, ale się już chyba nie przestaawię :laugh2:

Mariolka ... ani się waż przestawiać, plissss :-D;-) ... bo ja kocham to Twoje TITKA :-D:-D:-D, a nawet Sebastianowi tak bardzo się spodobało że ... czasem mnie Titką nazywa :laugh2::rofl::cool2::rofl::-D

TiTka ... wiedziałaś i się nie przyznałaś ..... zamiast mnie na początku ustawić po standardzie :-D:-D:-D ......... rozważałaś zmianę nicku :confused::sorry2:

Skakanka to samo chcialam napisac ze Martusia wcale na tym zdje ciu chudo nie wyglada i jezeli lekarz stwierdzil ze trzeba ja tuczyc to byl slepy.
MariaOla Jeremi cudo i ma przesliczne niebieskie oczeta chwal sie nim czesciej.:-)

reklama
Do góry