reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nasz trzynasty tydzień,wreszcie wszystko się uspokoiło.W zeszłym tyg.na badaniu usg słyszałam mocne bicie serduszka.
Wszystko jest ok-badania prenatalne nie wykazały żadnych wad i chorób-czekamy na testy z krwi.

Załączniki

• P1090031.jpg
    P1090031.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Shyla, jakbym siebie słyszała do wczoraj :zawstydzona/y:
Wiesz jak ja panikowałam, byłam cała w nerwach, wyobrażałam sobie niestworzone historie... Teraz wiem, że niepotrzebnie się denerwowałam :tak:
Ale doskonale Cię rozumiem i wiem, że trudno jest się nie denerwować jak się nie widzi swojego maleństwa na monitorze...
Jeszcze chwila i się pochwalisz swoim zdjęciem i dużą piękną fasolką :tak::tak::tak:

Właśnie ja się teraz tak czuje tak jak Ty wcześniej:sorry2: panikuje na każdym kroku i nic w głowie nie mam tylko maleństwo :zawstydzona/y: myślę czy wszystko idzie tak jak powinno:sorry2: i dlatego ciężko jest się nie denerwować:tak: odliczam dni do lekarza jeszcze 5 :tak::tak: no ale im bliżej tym większy stresik :baffled::szok: hihi ;-);-)

no i czas na mnie :-)
moje maleństwo ma nie cale 8mm ;-)
831.jpg

Ostatnia edycja:
nasz trzynasty tydzień,wreszcie wszystko się uspokoiło.W zeszłym tyg.na badaniu usg słyszałam mocne bicie serduszka.
Wszystko jest ok-badania prenatalne nie wykazały żadnych wad i chorób-czekamy na testy z krwi.

wow, super :)
takie juz duże że aż milusio popatrzeć :tak:

Shyla jakoś tak dziwnie to zdjęcie wkleiłaś że mi się nie może załadować. :-( Zmniejsz je proszę lub wstaw link, bo bardzo chcę zobaczyć :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry