reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cudowne!!
Marietko - nie martw się, napewno jest ok. Mój w 10t4d miał 3,6 więc porównywalnie... Każdy maluch rośnie po swojemu a jesli lekarz nie powiedział, ze cos nie tak, to napewno jest ok. 19.02 masz genetyczne, to dzień po mnie:tak::-)
Nektaryna - wiercipiętek jest świetny!!:-D
Ciamajdko - super jakość zdjęcia:szok::tak::-D no i dzidziul cudny - ile już ma cm? wygląda na dużego a na zdjęciu nie widzę...

reklama
Marietko, Nektarynko, Ciamajdko piękne dzieciątka..potrafię tylko powiedzieć, że zazdroszczę tak po babsku i z uśmiechem...tez chcę się spotkać z maleństwem..jeszcze tylko 3 dni:-)

no kobietki pokazujecie takie cudne fotki że normalnie trudno uwierzyć że te małe ludki nadal w brzuszkach :tak: jestem ciekawa jak na kolejnym USG będzie widać u mnie

Przepiękne dzidziusie...:) ach,och...już się nie moge doczekać mojej kolejnej wizyty.

Dziękuję:) taki kolor zdjęcia mi wyszedł jak robiłam aparatem, bo normalnie jest czarno-białe:) to zwykłe USG było, ale też jestem zachwycona jak ten lekarz "go" ładnie złapał:tak:
I duży jest ten mój dzidziolek-ma już 11 cm, wyprzedza czas o 1 tydzień:-)

Dziewczyny, cudne zdjęcia :tak:
Ciamajdko, 11 cm?! Ale chyba razem z nóżkami w Twoim tygodniu ciąży :tak:
Mój dzidziolek w 13 tygodniu miał ponad 7 cm CRL (od główki do pupki):tak:

mój dzidziulek od główki do pupki w 12 tygodniu miał prawie 6cm;-)
bo niestety cały nie dal się zmierzyć...

reklama
No mi tez sie wydaje, ze to caly dzidzius, bo na tym etapie to maja ok. 6cm od glowy do pupy - taki standardowo podaje sie wymiar CRL.
U mnie w 15 tygodniu mial 9,4cm ale tez CRL, a 11 cm to bedzie mial pewnie w 17 tygodniu ;-)

A dzidzie wszystkie cudne :-) super patrzec jak tak szybko sie rozwijaja :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry