reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a tak tak... cały:) no myślałam że całego podajemy:) same nózie mają 3,5 cm:-)

reklama
Ciamajdka śliczna dzidzia! Ale świetnie ujęte zdjęcie.

Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 94
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Boski ten Twój facet, :-D:-Dlekarz powiedział, że na 100% to chłopczyk?
Jeśli tak to teraz przynajmniej podjęcie decyzji: "Jakie imię dla dziecka" jest łatwiejsze...A kalendarz chiński co ci "przepowiedział"????

No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Boski ten Twój facet, :-D:-Dlekarz powiedział, że na 100% to chłopczyk?
Jeśli tak to teraz przynajmniej podjęcie decyzji: "Jakie imię dla dziecka" jest łatwiejsze...A kalendarz chiński co ci "przepowiedział"????

Myślę, że lekarz, jak by nie miał pewności, to nie chciał mi pisnąć ani słówka. A on po prostu zapytał, czy chcę poznać płeć
dziecka :-D Powiedziałam, że oczywiście. A on powiedział, że chlopak :-D

Powiedział tez, że potwierdzi na 100% jeszcze na następnym badaniu (będzie to już połówkowe).

Wg kalendarza chińskiego też wyszedł boy, więc coś w tym kalendarzu jest... :-D:-D:-D

Co do imienia, to mamy problem właśnie, nie możemy się z mężem narazie dogadać co do jednej wersji... ;-) Ale to się jeszcze dopracuje :-D

reklama
No proszę ;)piękny facet!! Gratuluję!! zazdroszczę,że już wiesz :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry