reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam nadzieję, że za miesiąc - jak będę na USG połówkowym - nie zmieni się wersja, bo do Chłopaka zaczynamy się przyzwyczajać :-D

Mąż juz planuje, że będzie się z nim bawił samochodami, będzie go uczył wszystkiego, a ja stwierdziłam, ze nauczy go nawet robić siusiu po "męsku":-D:-D:-D

Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..

i oto moj szkrab z dzisiejszej wizyty.. stworek wiercipietek

usg.jpg

Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

Gratuluję dziewczynki, piękności:):):):):):):):)

MAMUŚKI no te foty sa poprostu rewelacyjne, :szok:dzidziolki są takie duże, a gdzie my do sierpnia mamy je nosic w brzuszku. Zazdroszczę tym co już znają płeć......
hmmmm coś chyba jest w tym kalendarzu chińskim:tak::-):-D!!!!

Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..

He he mój Miś oglądał ostatnio modele aut do składania samemu i repliki swoich ulubionych aut i był po prostu zachwycony kiedy mu powiedziałam, że dziecko czy to będzie chłopiec czy dziewczynka będą się mogli takimi rzeczami bawić dopiero jak skończą 3-4lata, ale jemu to nie przeszkadza odda dzieciom zabawki jak sam się nimi znudzi, a dzieci będą wystarczająco duże :rofl2::rofl2::rofl2:

Nektarynka... Martitka... z tymi klockami lego to też jakbyście mi z ust wyjęły ;-) Mój facet też już o tym myśli i cały czas twierdzi, że będzie chłopak. A ja jeszcze nic nie przeczuwam i nawet nie wiem czy będę chciała znać płeć, ale pożyjemy zobaczymy ;-) No a teraz czekam na 22.02 i kolejne USG, mam nadzieję że tym razem maluszek nie będzie się tak mocno wiercił i damy radę zrobić mu ładną fotkę, bo ostatnio to fikołki takie śmigał że w końcu zrezygnowaliśmy z "polowania" :-) No i wtedy pochwalę się i moim maleństwem :-)

reklama
cayra - facecik świetny!! na zdjęciu 1 wygląda jakby się śmiał:tak: eekstra!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry