reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Dzięki dziewczyny. Na zdjęciu mam spodnie ciążowe kupione parę miesięcy temu - już lekko za ciasne, ale jeszcze się wciskam. :-) Gdzieś to 12 kg musiało się odłożyć. :-)

reklama
Izula świetnie wyglądasz, ale Boże jakie Ty masz boskie psiaki!!!!! ( ja jestem psiora ogromna więc dla mnie ubrania i inne babskie rzeczy mogą nie istnieć, za to psy kocham ponad życie :))

Elzu synunio rozkoszniaczek :)
Izula slicznie wygladasz, mam taki sam sweterek tylko fioletowy ;) pieski naprawde przecudowne az chce sie przytulic :D
Amerie a Ty jakie masz sliczne blyszczace wlosy!

A to moj brzunio tez z dzisiaj:)

Załączniki

• Brzuszek.jpg
    Brzuszek.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 100
  • 29 tydzień.jpg
    29 tydzień.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 104
  • Brzunio.jpg
    Brzunio.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 104
Edytko ale Elzu kiedys pisala, ze wg OM ma ciaze chyba o tydzien starsza niz wg suwaczka (w sumie nie wiem dlaczego suwaczek tak wskazuje), wiec jak na 32tc waga maluszka jest jak najbardziej w normie;-) Elzu popraw mnie jesli sie myle:baffled:

Izula i Violett piekne ciazowe brzuszki:tak:

reklama
Do góry