reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ktoś już to wczoraj napisał a ja powtórzę że listopadóweczki mamy ładne brzuszki :) wszystkie podobne, spokojnie myślę że mogłabym się przyrównać do nie jednej z was :)
Mi włosy się o dziwo układają ( teraz ) bo w pierwszym trymestrze nie było kolorowo ani z paznokciami ani z włosami ani z cerą, teraz juz jest na szczęście ok. A włosy urosły mi tak że hoho, chciałabym je ściąć ale te głupie zabobony sprawiły że pół rodziny zabrania mi tego zrobić... ponoć dlatego że tak dobrze wyglądam w nich ale jakoś mi się wierzyć nie chcę bo teściówka jak słyszy o ścięciu włosów to od razu zaczyna panikować.... -.- jezuuuu zwariować można

reklama
Amerie faktycznie długie włosy miałaś :) ja swoich nie obcinam (poza grzywką) bo teraz w ciąży bardzo mi się polepszył ich wygląd no i mogę spiąć :)
Aaaa no i ładnie brzunio w tej bluzeczce sie prezentuje :)

yovita jaka szczuplinka z Ciebie :)

lastoka, ale slodkie usteczka Hania ma :) nasz Julek tez nie chcial pozowac, pomimo wszystko Wasza coreczka wiecej pokazala :)

ayla1, super domek i maluszek :) ja tez kolo 11-12kg na plusie, a mam jedna dzidzie wiec uszy do gory :)

Amerie, bardzo ladnie wygladasz, ja sama jak mam krotsze wlosy to chce zapuszczac, a jak juz troche odrosna to znowu wole krotsze.. :/ dobrze ze szybko rosna to moge zmieniac zdanie :)

yovita1, ale zgrabniutka jestes!

paulqa24, to postaw ich przed faktem :) powiedz ze poszlas pofarbowac i sie zle zrozumialyscie z fryzjerka i Ci sciela :)

brzuszek 12.09.2010 002.jpg Ufff czy Wy też macie wrażenie, że co dzień jesteście większe, okrąglejsze i cięższe?

Oj tak,szczególnie dziś :)
Czasami mam tak,że energia mnie wręcz rozpiera,a czasem ledwo żyję i z trudem turlam się pomiędzy lodówką,łóżkiem a toaletą :)

Ja tez tak mam czasami, pojawia sie to u mnie wtedy kiedy cos mi upadnie na ziemie i musze to podniesc :) albo schylic sie do szawki gdzies na dole. A najbardziej jak musze wchodzic do domu na 3 pietro bez windy :( teraz to masakra;/

Brzuszki ładnie rosną :) a pamiętam jak jeszcze nie tak dawno wklejałyśmy fotki naszych brzuszków i tylko suwaczek pokazywał upływające tygodnie a po nas nie było widać a teraz dzidzie rosną i brzuszki też :)... strasznie szybko leci czas.

reklama
I mi też, no i akcja z brakiem ruchów. A teraz brzuch leży na podusi, przekręcić się ciężko, spapię, wzdycham itp. A w lustrze wyglądam oooooooooooooo matko :)
Ciekawe jak będzie w 9m. Zostało mi 73 dni do godziny zero :)))))

Do góry