reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Moja dzidzia 5cm, fotke wkleje moze jutro bo nie na swoim komputerku jestem (dlatego malo zagladalam) i nie mam jak zeskanowac.. a o wizycie ogolnie napisalam na watku wizytowym :)

Paulinka szkoda ze malo widac dzidzie, ale fajnie ze szalala jak ja podgladaliscie, nasza ruszala raczkami ale spokojnie :)

reklama
Violett - dla mnie to jest akurat czarny sceariusz... Ja jestem dobrej myśli :) I ja nie byłam duza i mąż standardowy dzidziuś. Dokładnie nasza bejbi ma 8cm :) Teraz mnie małżowinka poinformowała. Nie wiem jak mi to mogło umknąć na wizycie :D Ja tylko usłyszałam niecałe 10cm :D

I bardzo dobre podejście !!! Tak trzymaj !!!

Już jestem po USG i jestem duuużo spokojniejsza :-)
Dzidziuś rośnie prawidłowo, ma 1,6 cm, serduszko bije 142 u/min. Lekarz pokazał nam gdzie się tworzy kręgosłup i mózg.

Ponieważ na samym początku ciąży wylądowałam w szpitalu, to miałam już kilka USG i jak porównuję, to aż nie wierzę jak to wszystko szybko się rozwija.

55f6100cc90e79b1.jpg

Śliczna Kruszynka... :-) gratuluję!
Zatem przedstawiam wam naszą małą myszkę

Cudna Myszka :-) gratuluję!

Przy synku do 18 tygodnia nie widac było brzuszka a potem trochę mnie zaokragliło ;);)...Przytyłam w sumie 16kg, i mam straszne rozstępy bo te kg to było wyzwanie dla mojego organizmu. Teraz jak patrze na zdj. z 38tyg ciązy to stwierdzam, że wyglądałam jak słonica...;)

modlisia - jejciu cudny brzusio!!!! :))) Ja taki mam jak strasznie sie najem i staram sie na siłe go wycisnąć :D Synuś już pewnie buziaczki daje braciszkowi albo siostrzyczce co? :)))

reklama
198.jpg

a to mój brzucholekw 10 tc...:-D,z grubą fałdką na górze
zakryty co prawda,bo cały w masakrycznych siniaczkach:-(

Ostatnia edycja:
Do góry