reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
agrafka ja tak mam zwykle po prawej stronie, jest glowka w dol, a pupka na bok wlasnie, chyba ze leze na drugim boku dlugo to sie przesowa, ale ledwo wstane albo sie obroce to wraca na ulubione miejsce :)

Agrafka fajnie to wygląda :) u mnie też czasem jedna strona wypchana bo jedna dzidzia się wypina na całego z prawej strony a druga tak sie jakoś chowa że ciężko ją zlokalizować, nigdzie jej nie widać :)

hmm.. mój junior ledwo sięga najniższego żebra... no ale wg usg to ma krótkie kopytka. Może dlatego? Albo ja mam za wysoko żebra ;-) .

Oj mój ma nóżki chyba do sufitu:) Siedzieć mi nie pozwala, tak mnie prostuje. Upatrzył sobie takie jedno miejsce po prawym żebrem i chyba już mam tam dziurę ;) I dokładnie zaraz pod piersiami kopie:)

reklama
U mnie Amelcia ma dlugo nozzki nawet lekaz stwierdzil tak, bo wszytsko wskazywalo na 34 tydzien a nogi na 35 i mi bardzo wbija w rzebra. Wystarczy ze usiade zgarbiona.

Do góry