reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Agrafka - gratuluję świetnego pomysłu :-) Myślę, że wiele z nas zainspirowałaś i po następnych wizytach będzie więcej filmików :-D

No to teraz ja się pochwalę, zdjęcia nie najwyższej jakości - ale co tam, brzuszek i fasolka się liczą :-)

A tu na siedząco troszkę mniej widać:

I jeszcze to co najważniejsze czyli co tam w brzuszku siedzi:

I (prawie) cały Maluszek, bo ruchliwa bestia z niego jest:

Zdjęcia są z 13. tygodnia więc nie oddają w pełni tego co się dzieje z Maleństwem teraz, na ostatniej - wczorajszej wizycie widzieliśmy naszą Kruszynkę ale zdjęć nie robiliśmy. Nadrobię następnym razem :-)

reklama
holly - prawdziwy ciążowy brzuszek :))) I u Ciebie widać na 1 zdjęciu właśnie to o co mi się zawsze rozchodzi z tą "fałdką" Tobie idzie brzuszek już od samego dołu a nie od pępka :) I tak powinno być :)

No duże wariaty są :-) I brzunio też rośnie jak na drożdżach :-) Wieczorami jeszcze większy bywa ;-)

A ten największy (pies, nie brzuch) to właśnie Fletcher - ten bidulek porzucony w weekend majowy. Bialutka jest Holly (też ktoś ją zostawił - ach ten Karpacz) a ten pośrodku to Dingo. No ale koniec off-topa :-)

i dziękuję bardzo za wszelkie komplementy - jestem dumna z mojego brzusia :tak:

Piękne psiaki, kurcze cudowna jest Holly taka bialusienka sliczna :) Nazwalas holly swoim nickiem na BB czy nick nazwalas tak jak wczesniej psiaka ??:)

Holly (psiak) była wcześniej - ma już 5 lat a jest z nami od około 3 miesiąca życia, takie piękne maleństwo ktoś zostawił. A co do nicka - to wszędzie jest taki (tzn. na wszystkich forach w jakich uczestniczę).

Mysza jakie usg mialas robione przez pochwe czy przez brzuch?

Miałam najpierw dopochwowe, a później przez brzuszek :-)

Cudne!
Słodziaczek jak się patrzy.
Zobacz załącznik 243057

Oto mój brzuszek dzisiaj zaraz z rana :) Poczułam też dzisiaj pierwszy raz mojego Robaczka :)))) Taka jestem szczęśliwa :):):):)
Paulinko śliczny brzuszek...nie marudź już że nic nie widać bo troszkę już jest widoczny.
Super!
Agrafka - gratuluję świetnego pomysłu :-) Myślę, że wiele z nas zainspirowałaś i po następnych wizytach będzie więcej filmików :-D

No to teraz ja się pochwalę, zdjęcia nie najwyższej jakości - ale co tam, brzuszek i fasolka się liczą :-)

A tu na siedząco troszkę mniej widać:

I jeszcze to co najważniejsze czyli co tam w brzuszku siedzi:

I (prawie) cały Maluszek, bo ruchliwa bestia z niego jest:

Zdjęcia są z 13. tygodnia więc nie oddają w pełni tego co się dzieje z Maleństwem teraz, na ostatniej - wczorajszej wizycie widzieliśmy naszą Kruszynkę ale zdjęć nie robiliśmy. Nadrobię następnym razem :-)

Świetny brzuszek i Maluszek :-)

reklama
Do góry