reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ergunia widać jak Maluszek pięknie rośnie :-) Gratuluję! Brzuszek zgrabniutki!

KasiaB no słodziarne te paluszki...takie do wycałowania ;-) Gratuluję

reklama
Gratuluję Wam ślicznych pociech,brzuszki też super.
ja ostatnio mam pecha to nie widać to łożysko zasłania,jestem mega zła. Wam zazdroszczę.

A oto nasza kochana i zdrowa corcia :)
Kochane 6,5cm dlugosci :) Szalona nie mogla przestac robic fikolkow do zdjecia.

(Sory za kopie ale zrobilam zdjecie aparatem na szybko) DSCN1753.jpg

mama2010 - słodziutka dziewczynka ;-)

a mój się ładnie do zdjęć ustawił ale do zmierzenia przezierności to już nie :-)

Kasia nasz corcia tez nie chciala sie obrocic do badania przeziernosci ale pani doktor pukala w brzuszek tym usg i w koncu jakos sie udalo.
Kiedy masz powtorke, w przyszlym tygodniu?

reklama
No u mnie pani doktor pukała wierciła, aż nie powiem co mnie zaczęło boleć :-) potem starała się jeszcze przez brzuszek no ale małe jest uparte :-)
powtórkę mam 24.05 - no ale szczerze powiedziawszy to bardzo się na nia ciesze bo tak to bym zobaczyła malucha dopiero na połówkowym czyli juz w lipcu ...

Do góry