reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Elzu mi zależało żeby brzuszek nie był za wielki. I tak jak zobaczyłąm zdjęcia to stwierdziłam że na buzi już widać dodatkowe kilogramy. Ja mam podwójny brzuszek dlatego zdecydowałam się teraz i ciesze się podwójnie bo teraz nie mogę wychodzić z chaty.

Zdjęcia z klockami z przodu też mamy ale tak łatwiej było "upchnąć" dwa napisy :)

Na plus przemawia to, że u mnie taka sesja nie ejst bardzo droga naczej pewnie bym sobie na to nie pozwoliła.
Ale każda ma pewnie znajomego z dobrym aparatem (to niestety podstawa) można kupić wstążki, my też pisaliśmy różne rzeczy na kartkach i można zrobić takie fotki we własnym zakresie a pamiatka będzie super.
Mój mąż pisał też różne "przekazy" dla maluchów więc i dla nich będzie pamiątka :)

reklama
Bułgaria 182.jpg
A to my, 29 tydzień,maluszek waży już 1,3kg :) kawał chłopa :)

Ergunia śliczny brzuszek, a jaki opalony ;)
Lena cudne fotki, ja sama fotografuje, niestety miałam awarie aparatu i jest w naprawie, więc sesję sobie zrobię jak odbiorę z naprawy. Kilka już mam, ale z małym brzucholkiem.
Tylko że u mnie na twarzy też już widać kg i delikatną opuchliznę, ale nie ma to jak magia photoshopa ;)

Egrunia bardzo ładny i faktycznie opalony. Mój to blady jak ściana, nie opalałam go wogóle jakoś tak mi głupio jak słońce razi maluchy :)

Ja tez się nie opalałam ale będąc na 2 tygodniowych wczasach po prostu nie sposób nie złapać trochę słonka.Brzuch praktycznie miałam cały czas przykryty,tylko czasem jak szłam do wody to odkrywałam.

reklama
Do góry