reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG naszych Pociech.

My 3d mamy od samego poczatku ale to zalezy jak gdzie i po co jest potzrebne i co chcesz zobaczyc napewno ok 30tyg to juz nie tak dlugo bedzie wszytko jak na dloni i naprwde efekt est powalajacy
Pola fajny link :laugh:

reklama
boskie sa wasze dzidzie i zdjatka ;D ;D ;D, troszke zazdroszcze tych 3D niestety u nas kosztuja 250F ale to nic
pozdrawiam mamuski ;D ;D ;D

Wczoraj dziewczęta byliśmy na USG 2,3,4 D. Jesli macie możliwość, to polecam. Mamy film oraz zdjęcia kolorowe 3d (czy też 4d;) na płycie i wspaniałe wspomnienia oraz pamiątkę dla córci. Babeczka wykonując opowiada do mikrofonu co widać. My, oczywiście mamy to po holendersku, więc rodzinie będzie trzeba przetłumaczyc, ale i tak łatwiej niż samemu się domyślać niektórych narzadów. Ja np. myślałam, że wargi to siusiak :) Załączam zdjątka. Mamy też śliczne zdjęcie stópek czarno-białe wydrukowane, ale nie chce mi się włączać kompa ze skanerem, więc może innym razem....Ale lenia dostałam. szczególnie dzisiaj. Nic mi sie nie chce!!!!A już z czwartku na piatek jedziemy do POlski-hurra!!
O, dopatrzyłam się, że tutaj są stópki.

reklama
Do góry