reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
no to pochwale sie wam moim maleństwem. 6 marca byłam na usg:) od ostatniego razu baaaardzo urosło (na pierwszym usg widziałam jedynie pęcherzyk). maleństwo ma sie bardzo dobrze według rozmiarów zmienił mi sie termin porodu o 2 dni czyli na 10 października:)
Zobacz załącznik 544863Zobacz załącznik 544864
największe szczęście jakie może być zobaczyć poruszającego sie maluszka i bijące serduszko:)

Ta druga fotka to 3D? Gratuluję!

Mój Groszek Groszek - YouTube :biggrin2: z dziś OM 7t5d z USG 8t2d
Gratuluję!!!

cześć dziewczyny, ja już po wizycie. niestety ciąża się nie rozwija :(
jutro idę do szpitala. proszę wypiszcie mnie z listy.

fifronka bardzo bardzo mi przykro :-(

Beatka super zdjęcia :-)

Deli fajny ten filmik :-)

Właśnie po ostatniej wizycie mąż bardzo załował, że nie nagrał filmiku.

A odnośnie L4. Też pracuję w prywatnej firmie. Na zwolnienie poszłam już tydzień przed punkcją i jestem cały czas. Mam odpowiedzialne stanowisko i jednocześnie bardzo stresujące. Podjęłam z mężem taką decyzję i już. I nie patrzyłam czy firma sobie beze mnie poradzi...To my się staraliśmy kilka lat, zrobiliśmy mnóstwo badań, kilka iui i w końcu zdecydowaliśmy na ivf, bardzo drogie ivf i teraz to Ja i dzidzia jesteśmy najważniejsi!

reklama
Do góry