Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zmieniam pampersiaka w nocy na karmieniu ok.3. Zastanawiałam się czy na wypróbowanie nie kupić tych pielszek Sleep&pLay może by dłużej trzymały![]()
Odradzam te pampersy jak dla mnie to jakościowo są gorsze od tych zwykłych :-( (w zasadzie to używaliśmy je latem w upały bowiem są cieńsze od tych zwykłych) Lepiej kup na noc pampersy z serii premium care (takie żółte) ja te zakładam małemu na noc i jestem zadowolona jak do tej pory po 10 nocnych godzinach w pieluszce żadnych odparzeń :-)

w dzień tak z 6 zużywamy, mniejwięcej co 2 godziny zmiana, w nocy wcaleTak z ciekawości się zapytam, jak często zmieniacie teraz pieluchy waszym maluchom, jeśli nie ma kupy? U nas teraz ok.4-5 pieluch na dobę schodzi...
w dzień tak z 6 zużywamy, mniejwięcej co 2 godziny zmiana, w nocy wcale
Ja zmieniam pampersiaka w nocy na karmieniu ok.3. Zastanawiałam się czy na wypróbowanie nie kupić tych pielszek Sleep&pLay może by dłużej trzymały![]()
Dla mnie są fajne te sleep&play pod względem cienkości, ale one słabo chłoną- zresztą gdzieś wyczytałam, że one są do 9h, a active baby do 12h, więc one są raczej dla młodszych niemowlaków, którym się częściej zmienia pieluchy.Ja zmieniam pampersiaka w nocy na karmieniu ok.3. Zastanawiałam się czy na wypróbowanie nie kupić tych pielszek Sleep&pLay może by dłużej trzymały![]()
:-)
godzine po kazdej zmianie pieluszki? Czy w sumie godzine?Zawsze też przynajmniej godzinę mała leży bez pieluchy i "się wietrzy"![]()

i to musze sprawdzać co chwile bo ono wogóle nie śmierdzi, bezwonne, pełno w nim śluzu i takie troche przeźroczyste... Niewiem co jest grane, osłone na żołądek przecież podaję... A pupsko tak mu sie odparzyło
, no nie moge opanować tego, nawet jajoszki po bokach czerwone, wietrze i smaruję bepanthenem, bo sudocream nie pomagał...