• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
Dziewczyny czy macie jakiś dobry patent by przetrwać kilkugodzinny (5h) lot samolotem...wyjeżdzam w piątek i trochę się martwię czy wytrzymam w tym bezruchu kilka godzin...bo chyba aviomarinu tez nie mozna łykąć:(((( Dajcie znać!

aniołek1986 fajna strona, jak tylko pokarze mi się brzuszek na pewno cos kupię ...

a mam pytanie odnośnie chodzenia do fryzjera i farbowania włosów w ciąży , jakie jest Wasze zdanie ?

Siwiutka, farbować można, ale w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, jednak farby mają swój specyficzny zapach, niektóre możne drażnić. W pierwszej ciąży farbowałam, od mega jasnego disco-blondu do ciemnego brązu itd, teraz też farbuję, ale bez szaleństw.

Ja teraz dopiero raz farbowałam na święta :D choć w lutym idę na roczek, więc coś trzeba z tymi kłakami zrobić, bo znowu mam odrosty:szok: :-D U mnie to jest tak, że sama sobie je "maluję" więc nie wdycham dodatkowo zapachów całodniowych z salonu fryzjerskiego :)

Dostałam mini kosmetyczkę, 3 próbki i ulotki z Musteli a nie przypominam sobie, żebym coś zamawiała :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry