reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
A no właśnie - ja mam taki sam przyrost wagi - natomiast 20 cm różnicy w wysokości!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
To chyba ja z Was wszystkich najgrubsza jestemmmm.........

Ja mam łącznie 158 cm wzrostu i 76 kg. A WY??????

No to chyba nie jestes najgrubsza, pobilam Cie:zawstydzona/y:
Mam tylko 1.50sm a waze az 79kg:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
Ze mnie dopiero jest pulpecik...;-)

Hej dziewczyni to nie miała być licytacja tylko porównanie w celach samoedukacyjnych:-D O otyłości pogadamy 6 miesięcy po porodzie jak zacznemy podjadać deserki "niedojedzone" przez dzidzię

Hej dziewczyni to nie miała być licytacja tylko porównanie w celach samoedukacyjnych:-D O otyłości pogadamy 6 miesięcy po porodzie jak zacznemy podjadać deserki "niedojedzone" przez dzidzię

Niedawno nasz kolega ostrzegał mojego meza przed podjadaniem resztek dzidzi...poznał to na wlasnej skórze:-):-D:-)

:-)
Ja to dopiero byłam bromba ...przy wzroście 172 przy pierwszej córce ważyłam 92 kg na porodówce...przy drugiej 82 a teraz waga mi stanęła na 78...i tak mam od jakiegoś czasu...za to jestem mega mleczna...mogłabym byc mamka pomimo malego biustu (75B)...i po roku cyckowania i jedzenienia dokładnie wszystkiego wygladam jak człowiek 60-61 kg...:-)

eager ale mnie pocieszyłaś z ta brombą......ja mam 173 cm i ważę 92 kg......przed ciążą ważyłam 74kg......ale pociesza mnie fakt że nie widać u mnie tych kilogramów:-)

reklama
Ja mam 172cm wzostu i waże 76kg (33tydz.) przed ciążą 58kg
W pierwszej ciąży do porodu miałam 71kg i tez wczesniej miałam 58kg
Ginka powiedziała, że średnio w ciąży powinnyśmy przytyć ok.20%

Do góry