Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja bardzo chwalę sobie ten specyfik:
ELANCYL CELLUREVERSE 2x100ml - EFEKT W 14 DNI! (482167915) - Aukcje internetowe Allegro
ELANCYL CELLUREVERSE 2x100ml - EFEKT W 14 DNI! (482167915) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczę Wam dziołchy,że jeszcze możecie coś zrobic bo ja nie mam juz na to szans....bedę musiała żyć z tym moim cellulitem chyba do końca...hahaDzięki Agatkas, a jak myślisz - najlepiej zacząć się smarować zaraz po porodzie czy lepiej najpierw zrzucić parę kg?
zazdroszczę Wam dziołchy,że jeszcze możecie coś zrobic bo ja nie mam juz na to szans....bedę musiała żyć z tym moim cellulitem chyba do końca...haha
Ja mam tę przypadłość już bardzo długo...praktycznie cały tyłek i uda mam tym obsiane...i próbowałam juz naprawdę wielu kosmetyków i właściwie jedyne co udało mi sie osiągnąć to wygładzenie skóry w tych miejscach ale ta okropna pomarańczowa skórka nadal jest bardzo widoczna........ale tak jak mówie ja juz od wielu lat się z tym zmagam i chyba już moja taka uroda....ale życzę Ci żeby u Ciebie znikł całkowicie i 3mam kciukasy:-):-):-)Czemu? Nie strasz mnie ;-) Wiem, że całkiem nie da się go zlikwidować (zwłaszcza, że chyba mam skłonność, bo moja mama mimo że całe życie szczupła też miała cellulitis), ale chyba da się trochę zminimalizować, żeby się w oczy nie rzucało, co?![]()
Ale jeśli wyszło Ci to w ciąży to myślę że nie będziesz miała problemu z pozbyciem się tego po porodzie....;-)Yoka ja cię proszę Ty mi tak nie pisz .... przecież mi tego dziadostwa wyszło tyle na udach ze szok![]()
Dzięki Agatkas, a jak myślisz - najlepiej zacząć się smarować zaraz po porodzie czy lepiej najpierw zrzucić parę kg?