reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

My w domku i oczywiscie wszystko w normie:-)Okazalo sie,ze katar pewnie od kolegi jeszcze tu podlapal.Tamten byl w szpitalu bo sie az dusil tak go zatykalo a teraz ze szpitala wirusa przyniusl i nawet sie tam nie pokazuje(tylko klucze odebralam).
A waszym zdrowka zycze.

reklama
Trydno stwierdzic z tym kaszlem, a jak sobie pobiega to tez kaszle? Co do pojscia do przechodni to nie poszlabym na pewno. Szkoda Jagody. Ja tez tym razem sama walczylam z jej kaszlem i katarem bo co pozniej pojde to mowi ze ona zdrowa i zaraz po wizycie u lekarza bardziej sie rozchorowuje. Jak ja poscisz do zlobka majac kaszel, moze cos podlapac od dzieci. I jeszcze bardziej cos ja rozlozy. Jak nie czujesz sie pewnie to mozesz ja jeszcze przedtrzymac, tymbardziej ze masz ja z kim zostawic. Pociesze cie tylko ze ja tez zawsze mam taki dylemat czy Maksa poscic czy nie jak ma juz tylko kaszelek i tez tylko rano np. Ale teraz tez zrobilo sie cieplutko wiec juz tak dzieciaki nie powinny chorowac. Bo u nas jeszcze 3 dni temu tez kaszlala jak wariowala. Dzis jeszcze ma troche kataru. I ja tez :dry::dry:
Dzis bylam zaniesc papiery do zlobka:rofl2::rofl2::rofl2:

Jagoda jednak nie poszła do żłobka.
Problem polegał na tym, że babcia wyjechała na tydzień, Andrzej jest po nocce dzisiaj i jutro, a ja mam w pracy audit i nie mogę wziąć urlopu na dzisiaj. Na jutro może bym i mogła, ale szefa brak grrr
No ale siedzi z nią Andrzej. Stwierdziliśmy, że niech się wyleczy, pójdziemy na bilans 2-latka za tydzień i zobaczymy, co będzie. Będzie spał, kiedy tylko się da.
Co do szczepień, to ja jednak jestem ich zwolenniczką.
Znalazłam jednego homeopatę w Ośw. Tyle, że nikt o babce nic nie wie.

Chciałam napisać, że u Ingucha rączki już wyglądają zupełnie normalnie:tak:. Diety jej nie zmieniłam, żadnych Zyrteców ani innych swiństw przepisanych przez alergologa nie bierze i jest super:-)

Kontynuuję te kurację homeopatyczną ale równo z jej poczatkiem poszłam na zwolnienie, więc tak naprawdę nie jestem do końca przekonana, że to homeopatia. Może zmiana trybu życia odegrała tu główną rolę:confused:

W każdym razie jestem przeszczęśliwa:-):-):-)

No pomijając, że Inguch od dwóch dni zaglucony ale to nic poważnego:tak:

Asiun a może jedno i drugie? Tak czy inaczej, ważne że Inga ma się lepiej i objawy zelżały. Mnie to od początku wyglądało na taką terapię z prawdziwego zdarzenia. Ważne, ze przynosi efekt.

Asiun super i oby tak dalej:yes:
A czytalyscie opis GG Magdaleony ma:"niestety nie kolki...gronkowiec"
Mam nadzieje,ze bedzie oki i zdrowka zyczymy:yes:

reklama
No to fajnie Asiun.
A ja wczoraj zaliczylam bilans Majcika, dentyste i neurologa Maksiowi.
Wiec od poczatku, wyniki Majcika wyszly bardzo dobrze, ale kuracje zelazem mamy robic przez miesiac (wiec nadal bedzie miala problem z wolaniem kupki :baffled::baffled::baffled:),
Majcia wazy prawie 12kg bez paru gramow, wzrostu ma 88 cm. Wiec wszystko jest prawidlowo.
Z Maksem udalo mi sie zalapac do neurologa odnosnie jego spania, on wszystko w nocy przezywa, zgrzyta zebami itd.....Przedwczoraj mial jakis koszmar, ze nie moglismy go wybudzic i sie juz przestarszylam. Pediatra dala nam skierowanie do neurologa, na wizyte czeka sie do Pani Profesor ponad 2 tyg, a wczoraj zwolnilo sie miejsce wiec poczekalismy godzinke i nas przyjela. W badaniach wyszlo wszystko ok, dala nam skierowanie do okulisty na badanie dna oka i na ekg, badanie ma byc przeprowadzone na snie fizjologicznym wiec pewnie nas wezma na jedna dobe do szpitala. :-(:-(:-(:-(:-( Wyslal nas na te badanie bo maks jak sie urodzil to mial wysoka zoltaczke i to niby teraz moze miec jakies nastepstwa. mamy zrobic badanie i wtedy neurolog zdecyduje co i jak.
No i kazala ogladac mniej tv bajek itd... tylko szkoda ze moja 5 latek oglada tylko mini mini bo sie innych bajek boi, a teraz to jak cieplo to nawet dobranocek nie oglada. Ta Profesorka mowila ze tereaz to do szpitala przywoza dzieci z drgawkami po tym jak ogladaja bajki dla dzieci, porazka normalnie.I powiedziala ze to samo sie ma z reklamami :baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry