No to fajnie
Asiun.
A ja wczoraj zaliczylam bilans Majcika, dentyste i neurologa Maksiowi.
Wiec od poczatku, wyniki Majcika wyszly bardzo dobrze, ale kuracje zelazem mamy robic przez miesiac (wiec nadal bedzie miala problem z wolaniem kupki

),
Majcia wazy prawie 12kg bez paru gramow, wzrostu ma 88 cm. Wiec wszystko jest prawidlowo.
Z Maksem udalo mi sie zalapac do neurologa odnosnie jego spania, on wszystko w nocy przezywa, zgrzyta zebami itd.....Przedwczoraj mial jakis koszmar, ze nie moglismy go wybudzic i sie juz przestarszylam. Pediatra dala nam skierowanie do neurologa, na wizyte czeka sie do Pani Profesor ponad 2 tyg, a wczoraj zwolnilo sie miejsce wiec poczekalismy godzinke i nas przyjela. W badaniach wyszlo wszystko ok, dala nam skierowanie do okulisty na badanie dna oka i na ekg, badanie ma byc przeprowadzone na snie fizjologicznym wiec pewnie nas wezma na jedna dobe do szpitala. :-

-

-

-

-( Wyslal nas na te badanie bo maks jak sie urodzil to mial wysoka zoltaczke i to niby teraz moze miec jakies nastepstwa. mamy zrobic badanie i wtedy neurolog zdecyduje co i jak.
No i kazala ogladac mniej tv bajek itd... tylko szkoda ze moja 5 latek oglada tylko mini mini bo sie innych bajek boi, a teraz to jak cieplo to nawet dobranocek nie oglada. Ta Profesorka mowila ze tereaz to do szpitala przywoza dzieci z drgawkami po tym jak ogladaja bajki dla dzieci, porazka normalnie.I powiedziala ze to samo sie ma z reklamami