reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Wiecie, że na innych fortach są akcje przeciwko reklamie na szczepionki przeciw pneumokokom?

Nie chodzi o to, żeby nie szczepić, ale o to w jaki sposób te szczepionki są reklamowane. Wzbudzają strach i poczucie winy i tyle.

Jak tam Wasze pociechy dzisiaj?

reklama
to racje ze te reklamy wzbudzaja poczucie winy a tak naprawde to naprawde bardzo sporadycznie zdażaja sie zachorowania, myśle ze i do tego nalezy podejść z dystansem i dokładnie wszystko poczytać.
Przeciez nie mozna szczepić dziecka od wszytkiego, należy wzmacniać małe organizmy zeby miały siłe walczyc z chorobami.
Moja teoria na zdrowie to dużo sportu od najmłodszych lat, najlepsze chartowanie organizmu, prawie nigdy nie chorowalam, mam nawet zdjecie jk miałam rok i 3 m-ce i stałam na łyżwach:tak: oczywiście na tych dwupłozowch;-)

Oj tak tak ten sport to zdrowie.Tutaj kupe ludzi biega lub chodzi"nordig wooking"(nie wiem jak to się dokładnie pisze)i wiecie co rozbrajają mnie ludzie po 70.Ja młoda i nie mam chęci a oni,och podziwiam i pewnie kondycja jaka super.Niech tylko Victor podrośnie to będę z nim biegać lub chodzić.No ale samej to się nie chce niestety.

Victor jakoś mi chyba nie wystarcza:-D nawet spacerki 2-3 godzinne to jakoś mało mi się wydaje:confused:
No ale żeby o zdrowiu to Victorek już cacy:-D

Hej!!

Vici - fajnie, że już po chorobie!

Priscilla - daj znać, co u Was!!

U nas bez zmian - Inguch marudny, jeść nie chce, przestał robić kupki (chyba nie ma już z czego). Ale jak na razie nie ma temperatury i chyba to tylko ząbki - ciekawe jak długo to potrwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry