Jak Pani trafiła na te "naturalne leki" i jakie to leki?U nas też były nawrotne gorączki, co kilka tygodni szpitale, kroplówki, niepotrzebne antybiotyki i tak przez cztery lata, aż w końcu trafiłam naturalne "leki" i wreszcie skończyło się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak Pani trafiła na te "naturalne leki" i jakie to leki?U nas też były nawrotne gorączki, co kilka tygodni szpitale, kroplówki, niepotrzebne antybiotyki i tak przez cztery lata, aż w końcu trafiłam naturalne "leki" i wreszcie skończyło się.
U nas też były nawrotne gorączki, co kilka tygodni szpitale, kroplówki, niepotrzebne antybiotyki i tak przez cztery lata, aż w końcu trafiłam naturalne "leki" i wreszcie skończyło
U nas też były nawrotne gorączki, co kilka tygodni szpitale, kroplówki, niepotrzebne antybiotyki i tak przez cztery lata, aż w końcu trafiłam naturalne "leki" i wreszcie skończyło
A jak dlugo ma te gorączki (ile trwaja) i jak wysokie sa?Nasz sym ma zdiagnozowany zespół, miał wysokie crp ale gdy zbadaliśmy prolakcytoninę - nie była podwyższona- wówczas doktor stwierdził że to PFAPA, podaliśmy 1 dawkę encortonu i wszystko minęło. I tak w koło macieju… raz na pare tygodni mamy nawrót, gdy osłuchowo jest ok i nie ma innych objawów podajemy encorton.
Bez podania encortonu nawet 6 dni, temp do 40,05 stopnia. Naprzemiennie apap i ibufen, a temp nie spada poniżej 37,5. Co kilka tygodni, i książkowo-zawsze w weekendA jak dlugo ma te gorączki (ile trwaja) i jak wysokie sa?
U nas co miesiąc, trwaja 3-4dni. Zaczęło sie w lipcu 2021 a pod koniec roku syn (ma dwa latka) skarży sie na ból nóżki/stopy, zawsze prawa. Bol trwa tak ok 30min pozniej samoistnie mija.
Proszę o informację jaką ostatecznie diagnozę Wam postawili bo mamy takie same objawy syn 2 latkaMy mamy to od jakiegoś czasu tylko u nas co 3 tyg.są rzuty.Wysoka goraczka do 40 stopni nachodzaca co 3 h plus naloty na migdałach ból nóg.