ja wczoraj zaczęłam robić pranie rzeczy dla malucha... muszę zrobić miejsce w sypialni na łóżeczko... torbę mam ale jeszcze nie spakowaną, myślę na razie nad tym... czuję się dobrze, czas mi leci a myślałam że jak będę siedzieć w domu to będzie się dłużyc... przygotowuje się psychicznie :-) ale powiem wam że poród mniej mnie przeraża niż karmienie piersią
po szkole rodzenia mam wizję że pierwsze dwa tygodnie będę siedzieć lub leżeć i tylko karmić... a spać jak mały...
po szkole rodzenia mam wizję że pierwsze dwa tygodnie będę siedzieć lub leżeć i tylko karmić... a spać jak mały...
ja na pocz\atku tez nie wiedzialam ze to pco dopiero jak wyladowalam z cysta ktora pekla w szpitalu to bylo wiadomo i wyszlo tez ze mam endometrioze. czasem mialam bokesne miesiaczki z wiekiem byly co raz bardziej bolesne na tyle ze mdlalam z bolu i faszerowalam sie tonami tabletek przeciwbolowych
jesli zalega ci pokarm powinnas dostac od gina tableki na zatrzymanie laktacji tak mysle. moze lekarz ma racje i ciazy wogole nie bylo? czasem sie zdarza ze torbiele daja pozytywny wynik ciazowy -sfalszowany i wtedy organizm wytwarza male jednostki hormonu ciazowego. z tym nie pomoge bo ja takich nigdy nie mialam to doswaidczenia nie mam. i czasem sie zdaza tzw puste jajo plodowe czyli falszywa owulacja puste jajo ktore moze sie rozwijac na poczatku jak coaza ale jest bez zarodka w srodku wtedy beta szybko spada albo wolno przyrasta. wiem ze przykre pytanie zadam ale jak wygladalo twoje poronienie? ile czasu kwawilas? ja juz to przechodzilam pierwsza ciaze stracilam w ok 5-6 tyg znam bol zarowno fizyczny jak i psychiczny z tym zwiazany
pelen posiem z hormonami i do tego pozbyc sie tych paszkwili zjajnikow
zapewne przepisze hormony anty bo pomagaja wchlonac torbiele ale to juz lekarz oceni.i moze przejdz sie do innego gina po druga diagnoze bo jesli mowil ze watpi w ciaze to jakis lipny doktorek chyba.skonsultuj sie jeszcze z innym lekarzem i zycze powodzenia