Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jej ostatni dzień w pracy był dziś ;-) w sumie to przerażona co będzie robić przez ten tydzień... zobaczymy czy na ostatnich zajęciach za tydzień będzie czy już nie zdąży...
niby jeden dzien mlodszy niz na suwaczku;-)
serduszko slicznie pulsuje wiec jest gicior cysty zadnej nie mam. ale ma mega zrosty i to przez nie mam te bole
i tak bedzie mnie meczylo cala ciaze niestety. po ciazy mam sie zglosic do lekarza i na laparo zeby usuneli zrosty
miejmy nadzieję że te bóle nie będą cię zbyt męczyć &&&
do szpitalama wyjscie spodnie ciazowe jeszcze ci sie moga przydac
ja mialam zzo (epidural) ibylam troszke opuchnieta a dwa ze brzuszek sie przeciez nie zassal do srodka
ehhh w sumie do tej pory sie nie zassal
i jak bede dalej tyle jesc to dobiej chyba do 90-100kg w tej ciazy
jestem juz:-)dziekuje za trzymanie kciukaskow. ciaza prawidlowa fasolek ma 7mm wiec ma wiek wg mojego suwaczkaniby jeden dzien mlodszy niz na suwaczku;-)
serduszko slicznie pulsuje wiec jest gicior cysty zadnej nie mam. ale ma mega zrosty i to przez nie mam te bole
i tak bedzie mnie meczylo cala ciaze niestety. po ciazy mam sie zglosic do lekarza i na laparo zeby usuneli zrosty
![]()