reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zielona Góra i okolice

a w pazdzierniku najlepsze trasy w przylepie nie nadaja sie do jezdzenia--takie sa cudne ulice ze najlepij to w kaloszach i to do pasa najlepiej. ..a zima jak są roztopy to ciezko samemuprzez przylep przejsc a co dopiero z wozkiem...:no:masakra..ale przylep w trakcie budowy wiec moze rusza cos i za jakis polbruk sie wezmą:D

reklama
a no niewiele;P:) samopoczucie sie pogarsza===coraz bardziej sie boje...o to jaki bedzie dzien porodu, o dziecko czy zdrowe. wszytsko mi dokucza teraz ---spie po 13 godzin,w nocy wierce sie miejsca znalezc sobie nie moge a do tego zaczelam sie pocic strasznie.....boli mnie pipa jak wstaje czy sie schylam--spojenie lonowe czy cos takiego :p:) a tak to piore ubranka posciele przeszukuje allegro chyba tam kupie pieluszki tetrowe -chyba ze znajde jakas hurtownie i tez beda tanie.czytam liste rzeczy nieprzydatnych na bb:D pod koniec wrzesnia ide po reszte zakupow00jakis termometr wanienka wkladki laktacyjne jakis staniczek ladny==ale zwykly:)
i ganiam faceta rzeby sie z remontem pospieszyl --bo zostal mu jakis miesiac:Dpotem ti juz wszytko jest mozliwe:D

no i bylam u gina...lipa jak huj----powiedzial ze mam rozwarcie i musze lezec 18 h na dobe nic nie robic i nie sexic sie...potem zapytalam go o to ubezpieczenie no i krzyczal na mnie ze tak pozno ze powinnam placic teraz slono bo nie jestem ubezpieczona nigdzie.....no to poszlam sie zapisac na bezrobocie dobrze ze spotkaalm znajomoa i mnie wpuscila w kolejke.
a zaczelo sie od autobusu w ktorym prawie zemdlaalm --prawie bo zdazylam wysiasc na jakims przystanku i opasc na lawke i nabrac powietrza.w busie bylo strasznie duszo-to chyba przez to tak zaslablam(anemia00) i ludzie juz chcileli po pogotowie dwonic bo mysleli ze rodze....cale szczeascie ze nikt nie zadzwonil bo bym zaplacila za pobyt w szpitalu.a tak jestem juz ubezpieczona ===przynajmniej to mis ie dzis udalo.
ale i tak czuje sie strasznie zdolowana i plakac mi sie chce.........
zdazylam zrobic zakupy --juz do konca praktycznie--mam termometr pieluszki kosmetyki.....

Kaśka,
nie łam się. Został Ci już miesiąc tylko, więc jakoś wytrzymasz. Moja koleżanka leżała od poczatku siódmego, wszystko było dobrze, a poród miała bardzo lekki i szybki - nie to co ja:baffled:, a u mnie ciąża przebiegała idealnie.
A z seksem cóż - nie muszą Ci przecież wystarczyć samo fantazjowanie...;-) :-D

a ja mam pytanie do tych pan ktore rodzily w szpitalu w zg----co matka i dziecko maja zapewnione w szpitalu a co ze sobą?
bo wiem ze nie trzeba miec swoich ubranek(tylko na wyjscie)ze dostaje sie kilka pampersow ,sudokrem itp.ale tylko tyle wiem.....moglaby mnie ktoras oswiecic?

tak a ja juz chyba nawet nie mam ochoty na sex, pozatym ciagle mam infekcje,leci ze mnie jakis zielony ser ,doktro przepisuje leki -kilka dni jest fajnie a potem znow to sama ..ble....pozatym waze juz 72 kilo nie czuje sie juz jedrna i gibka i co za tym idzie sexowna wiec ochota nawet jak sie pojawi to szybko znika...czuje sie jak slon ogolnie:):-p
adzis to sie pochorowalam---mam zatkany nos boli mnie gardlo...wiec znow sie nie wyspie ....do tego to sikanie w nocy...masakra...
musze kupic miod-bede pic z mlekiem...jesc czosnek i cebule:p:p skoro i tak sie nie bedziemy calowac:p:p:p to co mi tam:)

Kasia - a chodziłaś do nas do szkoły rodzenia??

Jeśli nie - to wieczorem poszukam co potrzeba:-)

Ale ja na patologii leżałam, więc ogólnie wszystko co do szpitala bierz :-)

A i leż póki możesz :-D potem bedziesz biegać :-) za bobasem :-D

reklama
KAsia potrzebujesz srodki higieny dla siebie.. wez w razie czego podklady poprodowe bo czasem brakuje...majteczki jednorazowe beda przydatne...

a dla maluszka.. hm... w sumie jest wszystko, ale czasem brak normalnych rozmiarow.. ja mialam w razie czego cos dla malej (ale jak zalozysz to trzeba pilnowac) dla malusza jest parafina, pieluchy tetrowe i fiolet do pepuszka... warto wzaic kilka pampkow ze soba.. bo pampki sa czasem tylko na pokaz i sa pieluchy tetrowe...w zamian. wez sobie moze z 10 pieluszek i bedzie dobrze.

znikam poki co kobietki

Do góry