reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zwierzęta w domu

bardziej od kotów groźniejsze jest np. surowe mięso, nie dajmy się zwariować kochane.

reklama
poki ten wątek jeszcze jest:-) mam pytanko do wlascicieli psow,moja suczka jest dosyc nerwowa jak przychodzi ktos do nas, strasznie wyje,az sie czasem nie da uspokoic,mama mi ciągle powtarza ze pies bedzie mi budzil dziecko i bedzie nie wesolo,czy wiecie moze o jakis srodkach uspokajających dla psa,lub co z tym zrobic,psa nie oddam,a moze dzidzia juz przez brzuszek sie oprzyzwyczaila do tego halasu...poradzcie!!!

rudka ja mam podobny problem moj pies szczeka jak ktos jest pod drzwiami ale mysle ze dzidzia sie do tego przyzwyczai przeciez z dworu tez jakies krzyki dochodza, ja jestem dobraj mysli i mysle bedzie oki.

Dziewcyzny myślę że o takich środkach uspokajających najlepeij poradzić się weterynarza.Ja też jestem ciekawa jak nasza kotka zaakceptuje dziecko,martwi mnie że ona wszędzie włazi i trudno ją tego oduczyć

nooo do weta sie wybiore trzeba profilaktycznie odrobaczyc i moze cos przepisze,podbno psy jak i ludzie uspokajają sie po aviomarinie,ale chyba moj by sie od tego uzaleznil:p staram sie byc dobrej mysli:sorry2:

Rudka, ja nie poradzę, bo mój pies bardzo spokojny, tzn. malutko szczeka, bo poza tym to wulkan energii:sorry2:Ale wiem, że jak Miki był malutki, to jak zasnął, to nic go nie było w stanie obudzić:-) Mógłby byc jedynie problem przy zasypianiu... Teraz jest bardziej wyczulony na hałas, ale absolutnie nie chodzimy na paluszkach jak śpi.
Odrobaczenie - bardzo słusznie:tak:

duzo osob mi radzi zeby dziecka nie izolowac od halasów,telewizora,radia, glosnych rozmow itp bo potem bedzie problem

sama teraz nie mam przy sobie czworonogów ale z doswiadczenia kolezanki wiem, ze jak ona byla w ciazy i pozniej juz urodzila to okazalo sie ze jej pies jak szczekał to niewzruszalo to Kubusia
inne psy na klatce jak tylko zahalasowaly to zaraz sie zrywal ale do swojego psa sie oswoil chyba juz w lonie mamy

reklama
Do góry