reklama
bardziej od kotów groźniejsze jest np. surowe mięso, nie dajmy się zwariować kochane.
Dokładnie ewan - dobrze piszesz!

rudka
Mama lipcowa '08
poki ten wątek jeszcze jest:-) mam pytanko do wlascicieli psow,moja suczka jest dosyc nerwowa jak przychodzi ktos do nas, strasznie wyje,az sie czasem nie da uspokoic,mama mi ciągle powtarza ze pies bedzie mi budzil dziecko i bedzie nie wesolo,czy wiecie moze o jakis srodkach uspokajających dla psa,lub co z tym zrobic,psa nie oddam,a moze dzidzia juz przez brzuszek sie oprzyzwyczaila do tego halasu...poradzcie!!!
Rudka, ja nie poradzę, bo mój pies bardzo spokojny, tzn. malutko szczeka, bo poza tym to wulkan energii
Ale wiem, że jak Miki był malutki, to jak zasnął, to nic go nie było w stanie obudzić:-) Mógłby byc jedynie problem przy zasypianiu... Teraz jest bardziej wyczulony na hałas, ale absolutnie nie chodzimy na paluszkach jak śpi.
Odrobaczenie - bardzo słusznie

Odrobaczenie - bardzo słusznie

sama teraz nie mam przy sobie czworonogów ale z doswiadczenia kolezanki wiem, ze jak ona byla w ciazy i pozniej juz urodzila to okazalo sie ze jej pies jak szczekał to niewzruszalo to Kubusia
inne psy na klatce jak tylko zahalasowaly to zaraz sie zrywal ale do swojego psa sie oswoil chyba juz w lonie mamy
inne psy na klatce jak tylko zahalasowaly to zaraz sie zrywal ale do swojego psa sie oswoil chyba juz w lonie mamy
reklama