reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

SAP odmawia posłuszeństwa a jak na złośc mnóstwo raportów do zrobienia mam:dry: ale nie ma tego złego, co nie? :-p

więc jestem:-D

Aylin ja nie pomogę, bo my dostalismy wózek Baby Merc czy cóś takiego, wiesz te kolumbryny za pare zł... na wertepach i śniegu po kolana się sprawdził, ale na spacerówkę nie nadawał się już wcale, bo po przełożeniu rączki w ogóle nie dało się nim skręcać

Iwon ja obstawiam tą tabletkę :yes: na mnie też wszystkie tak działają

Sunshine i jak Aurelka? ja podejrzewam, że ona tą chorobą bostońską jest osłabiona i dlatego coś łapie cały czas...

Aga ha na fb nie było mnie dzisiaj, ale tez na pewno skomnetuję co nieco, jak wyhaczę:-p

Andzia kurcze ale macie niefajną sytuację:no:

kasiek do 8.40? toż to zbrodnia:-p

a S spał ciągiem dzisiaj, w naszym wyrku nie wylądował, ale efekt taki, że obudził się już o 6

reklama
kasiek ja pitole ale masz zimno w pokoju ja to bym z zimna nie spała

Aga to Ty jak ja 24 h z małą, hahahah nioo tiaaaaa tańczyć Ci się zachciało ???????
moja właśnie wstała, a myślałam że dłużej pośpi :-(

Dziękuję dziewczyny.
A zadna nie miała x-landera? bo oni w sumie o nim mysleli ale sie wahają.

A swoją drogą znacie jakiś wózek z pompowanymi kolami i przekładaną rączką, wyposażony w pałąk? Bo chętnie sprzedałabym ten i zakupiła inny!
casualplay - tylko nie pamietam który. Ale chyba vintage

Dziewczyny moja przyjaciółka szuka kombinezonu na zimę dla swojej córci z 17czerwca tego roku, czyli jak nasze zeszłoroczne może ma któraś do sprzedania? Jak tak to proszę fotkę z ceną .
juz sprzedałam....

Bukuj przszły tydzień :-) poniedziałek ? Trzeba Hatszept zapytać jeszcze...

jeśli spotkanie u mnie to wtorek, bo w poniedziałek będę miała rozpierdziel po przyjeździe z Poznania i nie zdążę nic upiec :-D

Pomocy Aurelke znowu wysypalo ma cale plecki i brzuszek i czolo w krosteczkach ale takich jak po 3dniowce, takie zlane ze soba i plaskie, skorka lekko szorstkawa...... nie wiem czy to alergia czy jakis wirus...... na 11 idziemy do lekarza................:-:)-:)-:)-( normalnie plakac mi sie chce od tej choroby bostonskiej ciagle cos......

buuuuu bidulka!..... dawaj znać co lekarz powiedział!

Muńka, alijenka fajowe buty :-) Muńka a ten parapet, to najbardziej reprezentatywne miejsce w Twojej chacie, że wciąż na nim zdjęcia butów robisz? :-D;-)

to mnie rozbawiłaś:-D tam jest po prostu najlepszy światło ;-)

Jutro rano wyjeżdżamy do mojej Sis...!! rety jak się cieszę!! więc zabieram się za ciasto bananowe w formie muffin :-) ile piekłyście??

aylin dzięki zapoznam się:)

alijenka jak u mnie w sypialni jest więcej niż 20C to uchylamy okno na całą noc:) Nie grzejemy jeszcze, bo nam za ciepło - jakoś tak się przyzwyczailiśmy:) Ale mi to służy, bo ja nigdy w życiu nie byłam chora i nie brałam antybiotyku:p

aga kurde sprzedałam 1,5tyg. temu:///

lecę młodą karmić i wio na spotkanie Wrocławianek!

Aga ja mam ale niebieski z F&F rozm 80, jest wąski dość

Aylin moja koleżanka ma x-landera i mnie się ten wózek podoba, ona też bardzo zadowolona z głebokiego, a ze spacerówki już mniej, ale nie pamiętam dlaczego

Muńka następny na tapecie u mnie będzie ten twój placek bananowy - zresztą na reszcie chyba;-)

Dziewczęta właśnie sobie uświadomiłam, że wg sztywnych "obliczeń" dokładnie dwa lata temu zaszłam w ciążę z J. :sorry2:

Lekarz powiedzial, ze to wirus...... po kilku dniach powinno przejsc ale musi zostaw w domu do tego czasu :-( goraczka 37.6C do tego kaszel i katar,psluchowo czysto, uszy i gardlo tez, mam podawac paracetalol (czemu mnie to nie dziwi:dry:) i obserwowac a jak sie pogorszy wrocic......
Tez podejrzewam jak Zaza ze to po chorobie bostonskiej oslabiony jest organizm i lapie wszystko......

reklama
Wroclawianki udanego spotkanka. Zazdroszczę.

Muńka mi wyszło 14 sztuk takich solidnych muffinek. A raczej muffin :)

Sunshine współczuję chorobska małej.

Powiedzcie czy Wasze bąble teraz chodzą po dworze? Bo Szymek to tak średnio jest tym zainteresowany. Woli siedzieć w wózku. A jednak jakby szedł to i trochę organizm by się rozgrzewal. Dzisiaj jak wróciliśmy to miał aż usta sine. A ręce to dobrą godzinę jeszcze jak lody. Kark ciepły ale i tak się boję że się przeziebil. Ale jak go stawialam na ziemi to tylko stoi i się patrzy. Na podwórku trochę pochodzi ale zaraz ręce wyciąga abym go wzięła.

No i młody ok kilku dni wstaje o 9. Śpi pięknie całe noce ale niestety zasypia wieczorem przed 22 dopiero. W dzień śpi raz ok 1,5h. Kurde nie mam pomysłu fo robić aby szedł wcześniej spać. Kładziemy go jak zwykle ok 20:45 a ten godzinę walczy. Może powinnam go przetrzymać w dzień?

Do góry