reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

No, to jesteśmy po szczepieniu. Przychodnia fajnie - blisko, ale personel mniej miły, a tego nie cierpię!! no nic...jeszcze jedna szczepionka i potem długo długo nic.

asik - na szczęście nic,nawet nie zapłakała, ale groźnie to wyglądało.

reklama
Munka moj dzis zaliczyl wywrotke na lawke w piaskownicy i ma SINIOLA na poliku:szok: a wczesniej sie posliznal na panelach i rozcial warge. no wiec typowo slaby dzien mial :sorry2:

witajcie!

Musicie mi to wybaczyć, ale nic nikomu nie odpiszę :)
5min temu miałam telefon i " aga mogę do Ciebie przyjechać i chciałbym zostać na noc byśmy spędzili ją tak jak kiedyś" :) czyli na graniu i oglądaniu śmiesznych bajek :) oczywiście nie musze pisać, ze był to Max i będzi po 13tej, a ja rano wzięłam się za generalne porządki i w domu mam jakby tajfun przeleciał :D
No nic wyprawiam młodego z babcią zaraz na zakupy i biorę się do roboty:)

Buziaki
jak ja się ciesze :-):happy2::-p:rofl2::biggrin2::rolleyes::rofl:
ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liczę na obszerną relację ze spotkania :yes:

Zaza miłej pracy kierownico :-p;-) Jak Ci tam na nowym stanowisku? Jak koleżanka zazdrośnica?
na nowym stanowisku jest mi przefajnie;-) ale zalatana jestem i po godzinach siedzę:baffled: a koleżanka -szkoda gadać...:-(

Poza tym to dziewczyna brata L mnie zaczyna irytowac. Mowilam jej, ze przylatuje, ze mam 15 kg bagazu na mnie i na mlodego (wiec nie za wiele). Mowilam tez, ze kazalam wszystko kupic tacie (mleko, kaszki, herbatki, pampery itd) - czyt nie mam miejsca w bagazu. Poprosila o czapeczke dla corki - ok czapeczka duzo miejsca nie zajmie. Pozniej 2 pary dresow - no oki jakos upchne. Teraz chce kurtke dla siebie i dla faceta :szok: Nie kupie, nie ma bata - musialabym chyba w tylku przewiezc.
przecież zawsze możesz te kurtki na siebie włożyć, co nie? :-p

Polaa Sunshine zdrówka!!!

Muńka i jak Gabi po szczepieniu?

Iwon mój też taki ważniak jak S mnie wykańcza, ale że sam też nie raz jest doprowadzony przez młodego do szewskiej pasji to już nie pamięta :/

Asik daj spokój! każdy może mieć gorszy okres... na pewno wkrótce dojdziecie z Oliwką do porozumienia

Hejka
w ramach samotnego wieczoru bez męża pieke drożdzówki :p
ja też dzisiaj bawiłam się w piekarnię, ale ciasto mi nie wyszło :/ chyba skończyła się moja dobra passa... a najśmieszniejsze, że robiłam sypaną szarlotkę:-D
to nic - najważniejsze, że torty mi wychodzą;-)

josie - tysia równiez dziś z obrażeniami. Przed kapielą ja rozebralam i uciekając z łazienki na golasa zrobiła siku, na czym sama sie poslizgneła i wyrżnęła głową o płytki w przedpokoju. Śliwa straszna.

zaza - a co to jest sypana szarlotka??

sypana szarlotka mi sie kojarzy z okresem karmienia, uwielbiam :) chyba nawet byla u nas w przepisach. utarte jablka z cynamonem przesypuje sie kasza manna , cukrem , na to plastry masla, takie warstwy. jakos tak :sorry2: zaza nie wiem jak to moglas zepsuc :confused::errr:

Dziewczyny z UK w Aldi sa chusteczki Pampers 64szt za 39p!!!!!

Witam wieczorowa, szkola zaliczona i padam na pyszczek :-(

Asik- moze ma teraz taki etap przejsciowy? przetrwacie i bedzie dobrze :tak: a dziewczyny wczesniej juz ladnie napisaly ;-) sama nie mam starszaka wiec ciezko mi doradzac ale na Aure tez czasem podniose glos bo inaczej nie zrozumie, ze nie wolno! ;-)

Kasiek- upieklam ciacho :happy2: ale myslalam, ze mi nie wyjdzie bo jak wlozylam do piekarnika to mi tortownica zaczela przeciekac :angry: i 1/3 wyplynela :baffled: ale reszta sie uratowala a maz jak wrocil to byl zaskoczony, ze w domu ciasto :-D od razu sie pyta czy o czyms zapomnial :-D:-p

Aylin- sliczna :tak: mialam taka w zeszlym roku tyle ze srebna/szara :-) i zbrodnilas z tym chinskim allegro!!!!

Munka- obslugi sie nie wybiera, moze inna zmiana jest ciekawsza? ale i tak najwazniejsze z G dzielnie zniosla szczepienie :tak::happy:

Andzia - sliczne zakupy :-) ale ostrzegam to wciaga :-D

A do mnie doszly buciki z Vertbaudet :happy:
$T2eC16JHJG8FGtDvo22eBSQuoiL1mQ~~60_12.JPG

Załączniki

• $T2eC16JHJG8FGtDvo22eBSQuoiL1mQ~~60_12.JPG
    $T2eC16JHJG8FGtDvo22eBSQuoiL1mQ~~60_12.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry