reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Violkaa, współczuję straty :(

Jagódka - cieszę się, że jesteś zadowolona z Sinus Rinse :)

Witam wszystkie nowe Mamusie :)

Rybka, Minisia - również mam wizytę 20-ego :)

U mnie od wczoraj większe niż zwykle bóle podbrzusza, co mnie trochę martwi.
Mdłości jednak nadal trwają, a wczoraj nawet po raz pierwszy faktycznie coś zwróciłam :no:
I strasznie mi się odbija - jak jakiemuś wielkiemu chłopu :baffled:
Ogólnie mam już trochę dość...

też mam zawroty głowy i czasami robi mi się słabo. wydaje mi się, że to normalne, bo miałam takie skłonności kiedy miesiączkowałam. gdybym miała jechać godzinę do pracy i siedzieć w dusznym pomieszczeniu 8 godzin to pewnie byłoby mi niedobrze, albo bym zasłabła :baffled:

moje mdłości ustąpiły i przestałam czuć się "jak w ciąży". nie wydaje mi się, aby coś miało być nie tak, ale za tydzień wizyta i odetchnę z ulgą, jeśli dowiem się, że wszystko jest ok. chyba przyzwyczaiłam się do tego stanu i wparłam do mózgu, że wszystko musi być dobrze.

obkupiłam się w ubrania ciążowe, bo jest zimno i spodnie, pod którymi mam leginsy lub rajstopy stały się zdecydowanie zbyt ciasne.

miałam do Was jakieś pytanie, ale zapomniałam :p

wszystkim Lipcóweczkom życzę dobrego samopoczucia!!

Jagódka widze ze jestes w 8 i 4 dni a na usg pokazalo ze ile ? bo moj mial 1,3 i bylo ze w 7 i 3 dni :)

MaMaMu ja ost tez mam jakies dziwne cmienie. Kilka dni sie czulam jak bym w ciazy nie byla a teraz znowu jakies bóle

Ostatnia edycja:
Jagódka widze ze jestes w 8 i 4 dni a na usg pokazalo ze ile ? bo moj mial 1,3 i bylo ze w 7 i 3 dni :)

MaMaMu ja ost tez mam jakies dziwne cmienie. Kilka dni sie czulam jak bym w ciazy nie byla a teraz znowu jakies bóle

7t4dc :tak:

Gosia i Bartek - wiem, jestem z tych, które zawsze czytają instrukcje obsługi:-p

wróciłam i nie mam ochoty na nic... ale obkupiłam Olę w spódnicę i trzy bluzki po 10zł w smyku i reserved :D

a wczoraj zamówiłam prenceskę ciążową z 9fasion przecenioną prawie o 100zł :) tylko nie jestem pewna rozmiaru, ale najwyżej odeślę.

reklama
jagódka - ładne ubrania :tak:
pierwszy raz widzę 9fashion ;)

już wiem o co chciałam zapytać. ok 12 tc robi się usg, badanie krwi i jakieś badanie dodatkowe, które trzeba opłacić, bo nie jest refundowane (to badanie ma wykryć wady płodu) orientujecie się ile kosztuje?

Do góry