reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
:szok:Witam Was mamusie;-) i Kasiulę27:-) napisz cos wiecej o sobie:tak:
Jagódka wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, duzo zdrówka dla Ciebie i bobaska :wink: a tort mniam mniam normalnie teraz bym go wcieła ;-) Hubson Ty spod Koziorożca jak moj M i brat heh pewnie bardzo uparta jestes :-) Gosia i Bartek śpij jak tylko Twój organizm sie tego domaga ja 2 mies. temu tak spałam a teraz o 23 biednie mi spac ale to dopiero mam tak od tygodnia;-) Sokoja u mnie z rodziny juz wiedza o ciazy a do pracy kupiłam taka koszulkęKOSZULKA CIĄŻOWA FUN KOSZULKI CIĄŻOWE Z NADRUKIEM (3716766044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nr 29 z dopiskiem w lipcu :-) i w ten sposob sie dowiedza a ze to sklep na wsi to nowina pójdzie lotem błyskawicy :-D:-D:-D Minisia piszesz o wątku zamknietym i liscie
Poprosze was o stworzenie listy osob ktore najczesciej sie udzielaja I ktore chcemy aby mialy dostep do watku zamknietego..otrzymalam odpowiedz I jak tyljo takowa lista powstanie watek zostanie dla nas zalozony :)
Czyli my mamy spisac osoby i Ty je podasz moderatorowi? A hasło kazdej z osobna prześlesz na wiadomośc czy jak ??? Sorki ale jakos nie moge zatrybić :zawstydzona/y:
Ja dom cały sprzątniety heh podziwiam sie bardzo:szok: wczoraj z młodą zrobiłysmy 178 uszek bo obiecałam tez mojej pracownicy :-D i M zapragnął galaretek wieprzowych wiec zrobiłam ich 30 hehe , zamarynowałam tez boczki i karczek które teraz sie pieką az mi ślinka leci wiec skoczę po świeży chlebuś bo napewno bede szamac jak bedzie gotowe :-D i duuzooo musztardy mniam. Powiedzcie czy Wy też jestescie non stop głodne ???? Ja bym cały czas jadła i za godz znów głodna :happy2: Buziaczki dla Was

Ostatnia edycja:
Laleczka super pomysl z koszulka...hasla nie bedzie kazda z listy automatycznie bedzie miala wejscie otwarte ..dla pozostalych osob z poza listy bedzie niedostepny. Tak my tworzymy liste do moderatora :)

Laleczka super pomysl z koszulka...hasla nie bedzie kazda z listy automatycznie bedzie miala wejscie otwarte ..dla pozostalych osob z poza listy bedzie niedostepny. Tak my tworzymy liste do moderatora :)
Dziękuje za odp. Ciekawa byłam jak to wygląda hehe a nie mogłam jakos poskładac bo normalnie od jakiegos czasu jestem nie kumata ihihih :-D Czyli kazda ma podawac nicki tu na tej stronie czy gdzie????

Ostatnia edycja:
No mysle ze osoby ktore sa codziennie I udzielaja sie duzo ..jednym slowem znamy sie juz troszke to powinny znalezc sie na liscie ktora razem powinnysmy stworzyc:
tj.np.
blueberry, laleczka, pola, haust, szmaragd, jagodka, malgorzatakr, gosia I bartek ..to tylka kilka z nas ktore podalam do przykladu I napewno kogos pominelam ale bez obrazy to taki przyklad tylko a nie lista :)
Dopiszcie nicki I wyslemy do moderatora..zawsze bedzie mozna potem edytowac tj dodac kogos albo usunac :)

Wiec brakuje mi jeszcze :-)aNilewe i Kopacz

Załączniki

• Wesołych Świąt Mamusie.jpg
    Wesołych Świąt Mamusie.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Jagodka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia szczescia i zdrowego bobaska:-D
Torcik wyglada bardzo apetycznie.

My wczoraj bylismy na jarmarku swiatecznym. Moj wypil sobie grzane winko a ja w tym roku musialam sie zadowolic goraca czekolada. Na swieta jeszcze nic nie zaczelam robic hm no moze poza lista zakupow na jutro. Chce zeby wszystko bylo swiezutkie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry