Gosia i Bartek
Fanka BB :)
a ja już 2 dzień z kolei śpię w ciągu dnia. Wczoraj i dzisiaj prawie 2 godziny. To przeziębienie mnie dobija. Plus jest taki, że zupa marchewkowa działa na mnie zbawiennie i nic mi po niej nie jest.. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was mamusie;-) i Kasiulę27:-) napisz cos wiecej o sobie
a tort mniam mniam normalnie teraz bym go wcieła ;-) Hubson Ty spod Koziorożca jak moj M i brat heh pewnie bardzo uparta jestes :-) Gosia i Bartek śpij jak tylko Twój organizm sie tego domaga ja 2 mies. temu tak spałam a teraz o 23 biednie mi spac ale to dopiero mam tak od tygodnia;-) Sokoja u mnie z rodziny juz wiedza o ciazy a do pracy kupiłam taka koszulkęKOSZULKA CIĄŻOWA FUN KOSZULKI CIĄŻOWE Z NADRUKIEM (3716766044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nr 29 z dopiskiem w lipcu :-) i w ten sposob sie dowiedza a ze to sklep na wsi to nowina pójdzie lotem błyskawicy 

Minisia piszesz o wątku zamknietym i liscie 
wczoraj z młodą zrobiłysmy 178 uszek bo obiecałam tez mojej pracownicy
i M zapragnął galaretek wieprzowych wiec zrobiłam ich 30 hehe , zamarynowałam tez boczki i karczek które teraz sie pieką az mi ślinka leci wiec skoczę po świeży chlebuś bo napewno bede szamac jak bedzie gotowe
i duuzooo musztardy mniam. Powiedzcie czy Wy też jestescie non stop głodne ???? Ja bym cały czas jadła i za godz znów głodna
Buziaczki dla WasDziękuje za odp. Ciekawa byłam jak to wygląda hehe a nie mogłam jakos poskładac bo normalnie od jakiegos czasu jestem nie kumata ihihihLaleczka super pomysl z koszulka...hasla nie bedzie kazda z listy automatycznie bedzie miala wejscie otwarte ..dla pozostalych osob z poza listy bedzie niedostepny. Tak my tworzymy liste do moderatora![]()
Czyli kazda ma podawac nicki tu na tej stronie czy gdzie????