reklama
Hubson
Fanka BB :)
Ja przytyłam 2, ale też po stracie poprzedniego dziecka straciłam 8 więc nie jest tak źle, chociaż w I trymestrze to nie powinnam przytyć, rośnie mi brzuch, ale to chyba sam tłuszcz :-)
A tam od razu tluszcz :-) macica rosnie, nie tluszcz :-) mnie tez cos wybulilo, ale to dlatego, ze przestalam w koncu brzuch wciagac, urlop mam, to i miesnie sobie poluzowalam
Hubson
Gosia i Bartek
Niestety nie mogę się dopisać do Waszego klubu
Mój pies robi takie "porządki" iż z 2 razy dziennie sprzątana podłoga wygląda jak nie myta 
Ja dzisiaj piekłam placuszki z serkiem mascarpone i cytryną. Były pyszne. Robiłam je 1 raz. Moje dziecko jadło z powidłami śliwkowymi i bitą śmietaną
Muffiny z pomarańczą, czekoladą i orzechami też zniknęły
Na więcej siły nie mam. Spokojnej nocki 
Ja dzisiaj piekłam placuszki z serkiem mascarpone i cytryną. Były pyszne. Robiłam je 1 raz. Moje dziecko jadło z powidłami śliwkowymi i bitą śmietaną
Hubson
no ja tez mowie stanowcze nie :-)Hubson stanowczo mowie nie..ale jesli ktos by mi pow kilka lat temu ze bede miala 4 dzieci popukalabym sie w czolo a widzisz zycie napisalo inny scenariusz
Dobranoc
malgorzatkar
Ja firanki upiore na wielkanoc
a okien nie mylam, zrobiłam dekoracje sztucznym śniegiem
hihihi
U mnie +3 kg... W pierwszej ciąży też tak tylam, robiłam do 14, teraz chciałabym tak 11 max, ale pewnie znów z 15 będzie..
Znów mnie kolka nerkowa złapała...myslalam że nie wytrzymam ale jakoś zelzal ból i boli, ale daje radę ... Głupia nerka....
U mnie +3 kg... W pierwszej ciąży też tak tylam, robiłam do 14, teraz chciałabym tak 11 max, ale pewnie znów z 15 będzie..
Znów mnie kolka nerkowa złapała...myslalam że nie wytrzymam ale jakoś zelzal ból i boli, ale daje radę ... Głupia nerka....
Ostatnia edycja:
Hubson
Gosia i Bartek, zaintrygowally mnie te placuszki, wstawisz przepis? :-)
Moj pies na szczescie mniej brudzi, nie ma blota, sniegu, wiec podloga ma sie ok przy wycieraniu co 2 dzien:-)
Moj pies na szczescie mniej brudzi, nie ma blota, sniegu, wiec podloga ma sie ok przy wycieraniu co 2 dzien:-)
reklama
Hubson
Malgorzatka, trzymam kciuki, zeby bol zelzal, czesto masz ten bol?
U mnie wlasnie zaczyna sie wieczorny atak swedzenia. Ide pod prysznic
U mnie wlasnie zaczyna sie wieczorny atak swedzenia. Ide pod prysznic